Retro stil hos naboen

 

Det beste som er, er å bli inspirert.

I dag ble jeg såpass inspirert at jeg bare må dele dette med dere. Jeg har noen fantastiske naboer som tenker litt utenom mange andre, og som resultat har de fått en leilighet med både historie og stramme linjer. Dette er en veldig inspirerende leilighet. De viser at man ikke behøver å  lage alt selv, eller kjøpe nye ting for å få en personlig stil. 

FØLG MEG PÅ FACEBOOK HER
FØLG MEG PÅ INSTAGRAM HER

Våre kjære naboer har en stil som er ren, men samtidig stram. Her er det fabelaktige detaljer, og det oser av historie. De som tror man trenger en lysekrone i krystall for å få et stilig hjem, er de første som burde sjekke ut dette.

Over spisesbordet har de hengt noen fatastiske retro lamper i messing og grønt, de er helt nydelige. Slike lamper blir ofte kastet fordi det er vanskelig å se for seg hvordan man kan bruke dem. Man må se på slike elementer ut fra en ny kontekst, og ikke nødvendigvis henge seg opp i  hvordan de nødvendigvis har vært brukt tidligere.

Disse lampene er hengt opp på en moderne skinne, det gir dem et nytt liv. De er selvfølgelig koblet til en dimmer. Disse lampene er enkle og et fantastisk smykke i rommet. Nå er det bare å starte jakten på et loft hos besteforeldre, så kan man finne mye av dette i forskjellige varianter. 

Jeg kan selvfølgelig ikke unnlate å nevne de helt utrolige bordene.

La oss starte med formene. Formene er noe vi ikke er vant til å se, jeg elsker at de avsluttes på skrått, slik at de enkelt kan skyves sammen. Det tomrommet som blir mellom de to bordene er med på å gi dem karakter og gjør dem helt unike.

Bordene har i tillegg en unik historie og kommer ikke fra Norge. De har tidligere vært brukt som konferansebord av den tyske regjeringen frem til gjenforeningen mellom øst og vest i 1989. Bordene har fått sin spesielle design for at de skal kunne settes sammen i mange forskjellige konstellasjoner når regjeringen var samlet til møter. 

Lampene og bordet gir rommet en helt unik opplevelse. Det siste som må nevnes her er benkene og de stilfulle retro stolene rundt bordet.

Dette rommet sier mye om, og representerer naboene mine veldig godt. De er gjestfrie og alle er velkommen nesten uansett, akkurat slik rommet signaliserer. Du rekker ikke sette deg ned før du har et glass vin i hånden. 

Kos dere grenseløst med inspirasjon og bildene nedenfor. ;)

LES OGSÅ: Min alternative julekalender
​LES OGSÅ: Hvordan få et nytt kjøkken for kr 2500,-

LES OGSÅ: Et lurt triks til kjøkkenet
LES OGSÅ: Slik gjemmer du de stygge fjernkontrollene
LES OGSÅ: Slik fikk jeg Oslo inn i stua

LES OGSÅ: 10 tips til valg av garderobeløsning
LES OGSÅ: Boligstyling-tips til deg som skal selge
LES OGSÅ: Slik ga jeg gangen med IKEA-hyller nytt liv
LES OGSÅ: Mine tips til styling av soverom for salg

 

 

 

 


 


 


 

#osloliving #levvakkert #stil #retro #retrolampe #realt #interiør #styling #interiorstylying #Berlin #tyskstil #sennepsglass #rustikt #livetioslo #gjenbruk #bliinspirert #inspirasjon #spisebord #lampe

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar