Når lysekronen skal stæsjes opp!Mange har sin greier på ting de samler på til jul. Noen samler på engler jeg har en greie for fugler (som mange andre). Alt startet med at jeg fikk noen gammeldagse fugler etter min bestemor. Disse skulle egentlig henge på juletreet, men klypene virket ikke. Etter hvert har jeg i likhet med min tante som alltid har fått en ny engel til jul, så har jeg fått en fugl. 

Det har etterhvert begynt å bli ganske mye, jeg har ikke så mange steder å pynte opp med fugler. Jeg kunne helt sikkert ha hengt en tråd opp i taket, eller puttet de rundt omkring på fat og andre steder. Interiørmessig liker jeg å samle ting i grupper, derfor bestemte jeg meg for å pynte opp et element som var mye i utgangspunktet. Hvert år kommer fuglene opp i lysekronen igjen. Og hvert år blir det flere av disse. Jeg synes selv at det er veldig stilig å pynte opp det som er mye i utgangspunktet, da slipper flere ting i samme rom å konkurrere hverandre ut.Her eksisterer alt fra påfugler til ugler og andre fine fugler. Dette er litt dillitte og langt fra en minimalistisk jul, men jeg synes det er gøy og det ser ganske stilig ut. 

Jeg liker at det er litt mye om julen, det er verre for min stakkars samboer som egentlig kunne tenke seg en leilighet i et litt mer skandinavisk design. Og så er det jo slik at det beste med å pynte skikkelig til jul er at når man tar alt ned i januar føler man at alt er så ryddig og at man har veldig kontroll på ting ;)

Det er ihvertfall gøy å ha en fast ting som man tar frem år etter år, at man skaper en ny tradisjon. Dette er i tillegg pynt som passer til alle de forskjellige borddekkingen man har i løpet av julen. 

Hva slags tradisjoner har dere med fast pynt?

FÅ MINE OPPDATERINGER PÅ FACEBOOK
FÅ MINE INSPIRASJONSBILDER PÅ INSTAGRAM

LES OGSÅ:Mine fem interiørmagasin-favoritter

LES OGSÅ: Lyslykter på 1-2-3
LES OGSÅ: Julekuler og inspirasjon

LES OGSÅ: Slik ga jeg gangen med IKEA-hyller nytt liv

LES OGSÅ: Min alternative julekalender
LES OGSÅ: Et lurt triks til kjøkkenet

LES OGSÅ: Boligstyling-tips til deg som skal selge

 

 

 

#osloliving #blogg #interiør #jul #krystallkrone #chandelier #christmas #love #interiorlove #fugler #pynt #julepynt #christmasdecoration #levvakkert #juleliv #interiørinspo #inspirasjon #krystall #dekadent #littmye #klassisk #interiørblogg #tips #bliinspirert

Én kommentar

Skriv en ny kommentar