Slik fikk jeg en fargerik spisestue

Når stuen skulle ommøbleres å få en ny funksjon så måtte jeg jo også gå løs på spisestuen. Når man først er i gang er det ganske lett å bare fortsette videre. 

Som jeg skrev i forrige innlegg så har jeg latt noen av møblene få litt nye funksjoner og byttet de på tvers av rommene. Maleriene har også fått nye plasser. Det å henge ting på nye steder å gi elementer en ny plass gjør også at hjemmet blir litt mer levende. Forandring fryder! 

Skjenken, jeg tidligere hadde i stuen er blitt flyttet til spisestuen, noe som gir en mye større mening siden alt av glass og serviser oppbevares her. Nå har jeg også endelig fått en skjenk inn i rommet, perfekt til å sette store blomsteroppsatser på, eller store lysestaker. Det gir en god mulighet til å ha lavere gjenstander på bordet under middagene og ta igjen i store elementer på skjenken. Den er moderne men kan nå brukes på et litt klassisk vis.

Det var også utrolig godt å få inn bilder med litt farge på, til tider har jeg følt at spisestuen har vært et litt grått sted. 
Det er litt enklere møblement her nå, men ellers er det egentlig ikke de store forandringene her.

I morgen blir det endelig bestilt teppe og gardiner til rommet, noe som kommer til å gi en god varme her. Kronen på verket blir nok lampeskjermer til lysekronen. Jeg tror dette blir veldig stilig og spennende. 

Utgangspunktet er ihvertfall blitt bra, og jeg er fornøyd. Sjekk stylingen! Elsker "Boblen"-vasen og blomstene oppi! Jeg har også mikset og matchet de andre pyntegjenstandene for å få litt mer liv inn i de og at det ikke skal virke statisk :)

LES OGSÅ: Slik ble stua ny på 1-2-3
LES OGSÅ: Mine fem interiørmagasin-favoritter

LES OGSÅ: Spennende ny norsk designer
LES OGSÅ: Jonathan Adler vase, Endelig!
LES OGSÅ: Fem smarte tips til gangen
LES OGSÅ: Hjemme hos Finn Schøll
LES OGSÅ: Halvors Bakke 5 tips til å fornye rom
LES OGSÅ: Slik ga jeg gangen med IKEA-hyller nytt liv#osloliving #levvakkert #ommøblering #skattold #interiør #interiørinspirasjon #blogg #interiørblogg #inspirasjon #magnorglassverk #JonathanAdler #styling #dybde #lavbudsjett #forandringfryder #omminredning  #ommøbelering #kunst #iittala 

2 kommentarer

Så fint det ble, liker begge maleriene dine. Hvilke kunstnere er det? Og hvor har du eventuelt kjøpt de?

- Marthe

Skriv en ny kommentar