Ny stil med tingene du allerede har

 

Forandring fryder, når man lever midt oppi noe så forandrer også behovet seg fra tid til annen. Mange lever i mange år i en leilighet eller et hus. Kanskje fargene føles litt utdatert eller den lekre telefonbenken i furu ikke er fullt så lekker lenger. Kanskje barna er blitt store og at man ikke trenger samme type lagringsplass som tidligere. Det kan være mange som kjenner seg igjen i dette. 

Det er et par ting som jeg håper lyser litt igjennom det jeg skriver. En av de tingene jeg synes er viktig er at et hjem skal være levende. Det skal være rom for litt forandring, ta en lampe fra et annet sted og sette det sammen med noe annet et annet sted. Tingene i et hjem trenger ikke nødvendigvis ha fast plass, man må jo selv vurdere hvor lett det er å flytte rundt på ting. En taklampe er det litt lettere å la være der den er enn andre ting for eksempel. Gi gjerne et bilde, bordlamper og puter en ny plass, det forandrer mye.

Personlig liker jeg å kjøpe litt forskjellige stiler når jeg skal ha nye ting, at ikke alle lampene er helt like eller nødvendigvis i samme stil. Det samme gjelder når jeg pusser opp møbler. Det er mye lettere å skape forandring når man har litt forskjellig å velge mellom av ting. Dette er essensielt for meg, jeg er nok litt over gjennomsnittet glad i få litt forandring. Dette er også en av de tingene som gjør at jeg elsker hjemmet mitt og virkelig koser meg her.

Dere så kanskje blogginlegget om bordene jeg pusset opp, nå har et av de fått ny plass i gangen. Jeg klinte til med å flytte PH lampen ut hit og en ny sukulent i en marmorpotte. Det ble stilrent og helt annerledes enn tidligere. Stilrent er nok heller ikke min sterkeste side så jeg måtte få opp forlovelsebildene av Kronprinsesse Märtha og Kronprins Olav i gamle gull rammer på veggen. En rokokko stol mistet plassen sin til fordel for en enklere sement blokk.

Det er ikke så mye som skal til, men det er ganske spennende og stilig å gi tingene sine en ny plass en gang iblandt. Man ender ofte opp med å bli enda mer glad i disse tingene, de tingene man ikke blir mer glad i kan man vurdere om man trenger i det hele tatt. 

Endelig føler jeg gangen henger litt mer sammen med resten av leiligheten (noe som jeg synes er utrolig viktig) og helt ny med ting som var plukket litt her og der. 


 

 

 

 

 


 

#osloliving #forandringfryder #sukulent #phlampe #kongelig #miksogmatch #levvakkert #hjemsomlever #forandring #interior #DIY #love #maling #jotun #nyttogbrukt #skjønnforening #tilpasshjemmet #ingenskamogsnu #interiorinspiration #interiør #inspirasjon #bruktingpånytt
 

3 kommentarer

Det er som regel ikke så mye som skal til, så blir ting som nytt. Ved hjelp av litt maling og litt oppussing kan det fort bli veldig fint :)

Elsker bloggen din, du er superflink..................

Skriv en ny kommentar