Roser med en tvist

 

Friske blomster er utrolig hyggelig. Jeg har friske blomster nesten hele tiden, det gir meg en liten følelse av kontroll og hygge. Veldig mange har en tradisjon på å kjøpe friske blomster til helgen, det er rett og slett kos for mange. 

Til tider kan jeg bli litt lei av den tradisjonelle buketten, spesielt med roser. Det kan være mange som har et litt stramt interiør og kanskje synes roser kan bli i det litt for romantiske hjørnet? Uansett, man har alle sine preferanser på hva slags blomster man velger. Jeg synes det er litt gøy å sette blomster annerledes enn hva min mor kan finne på (selv om hun gjør det veldig fint). Når jeg kjøper roser synes jeg det er stilig å putte de oppi den største vasen jeg har. De rekker ikke over kanten, men det blir et veldig stilig element. Jeg liker at en stram glassvase setter en ramme rundt de organiske formene på blomsten. Det er også noe veldig estetisk vakkert med de lange grønne stilkene kronet av vakre farger på toppen oppe i en vase på denne måten. 

Det er bare å prøve ut nye måter å sette blomster. Dette blir et stort og stilig element, slik jeg liker det. Det er noe fint med det at en vase med blomster kan forandre stemningen så mye også. Man kan jo også leke seg med å bruke forskjellige blomster på denne måten. Blomster er vakre uansett :)

  

#osloliving #pyntmedblomster #blomster #flowers #levvakkert #bukettpånymåte #estetisk #stortelement #ikeaglassvase #Ikea #klartglass #interiør #inspirasjon #interiørinspirasjon #pynt #sesong #roser #fairtrade

3 kommentarer

Kjempe flotte roser! :)

Jan og Vanja Pettersen

Du er såååå inspirerende🖒kult med nye tips...

Takk, så hyggelig å høre ;) Jan og Vanja Pettersen:

Skriv en ny kommentar