Dekorasjoner til bryllup

Nå har jeg drevet med en veldig hyggelig syssel; å arrangere blomster er bestandig hyggelig. Det kan gjøres på mange måter og kreativiteten er vel egentlig det eneste som setter en stopper. Friske blomster er hyggelig, noen vaser her og der med fine blomster i alle slags farger. Denne gangen har jeg testet ut hva slags dekorasjoner vi skal ha til bryllupet. 

Blomster kan bli dyrt når du skal ha dem i store kvantum, spesielt buketter. Akkurat til bryllup er det er relativt vanlig å bestille gjennom en blomsterforhandler. Det tenkte vi også ,og de gjør nok en bedre jobb enn hva jeg kanskje klarer. Llikevel har jeg veldig lyst til å prøve selv. Å arrangere blomster er en morsom og hyggelig kreativ aktivitet (så får vi se om det blir bra).

Jeg har tatt utgangspunkt i fargene vi har valgt til bryllupet som er gull, blått og hvitt. Jeg ville ha noe som var klassisk, sommerlig og estetisk vakkert. Hvite roser falt veldig naturlig inn, de er vakre og klassiske. Akkurat i borddekorasjonene har jeg tenkt meg å holde det litt enkelt; gull og hvitt. Når man skal ha så mange borddekorasjoner som til et bryllup, tenkte jeg at det er fint å finne noe som også "fyller" litt. Jeg liker at det ser litt mye ut. Derfor har jeg vært ute og kuttet ned hekken til en venninne, og begynt å spraye kvistene i gull. Jeg tror dette kan bli stilig og det er en fin måte å få mange fine vaser med blomster.

Bildene dere ser her er bare tester på hvordan det kan gjøres. Rosene kjøpte jeg veldig billig, de var egentlig avblomstret og pinnene som er sprayet er også bare funnet på bakken. Det er gøy å teste litt ut og se på forskjellige muligheter.

Jeg klarer ikke helt å bestemme om vi skal ha høye eller små lave buketter rundt omkring, vi får se. Fargene synes jeg likevel gir et harmonisk uttrykk og jeg tror dette blir fint på et bord med masse av lys ute ved vannkanten.

Hva synes du?  

 

 


 


 


 
#osloliving #levvakkert #bryllup #roser #borddekorasjon #dekorasjon #blogg #finnhadeland #vaser #kvister #DIY #mangemuligheter #krystall #klassisk #pyntettilfest #bryllupsfest #hviteroser #flowers #grønterskjønt 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar