Bypåske

Påsken er rett rundt hjørnet. Jeg kommer fra en familie der bestemoren min hadde egne påske gardiner for ikke å snakke om gule duker med kyllinger. Til jul pynter og styrer jeg noe voldsomt, men påske er ikke en høytid jeg overdriver noe voldsomt. Påske for meg er noen fantastisk gode fridager som kan nytes på forskjellige måter, gjerne med en god bok eller pusse opp et rom. 

En hytte på fjellet hadde vært drømmen nå, komme seg litt bort og gjøre litt andre ting enn det dagligdagse. Realiteten våres er ikke en hytte på fjellet, men en real bypåske. Når man først skal være hjemme er det hyggelig å markere høytiden litt. Jeg har pyntet lysekronen (akkurat som den ikke er nok fra før) med glass egg fra kremmerhuset i fine dempede farger. Dette gir en hyggelig, men enkel høytidstemning. De gule telys stakene fra ittala er også funnet frem igjen. Utenom dette så blir det påskeegg og noen løkblomster. Løkblomster er det som er mest påske i mine øyne, det er et tegn på våren og man kan pynte med de overalt. Jeg liker en enkel pyntet påske og til gjengjeld god mat, god drikke og en hel del god stemning.

Et påskebord blir nok dekket og hyggelige venner på middag er en selvfølge. Så om man er på fjellet eller i byen, skap god stemning på en enkel måte og nyt dagene :)

 


#osloliving #bypåske #levvakkert #enkelt #påske #påske2017 #pynt #påskepynt #hytte #interior #interiør #interiørdekorasjon #dekorasjon #kremmerhuset #ittala #løk #påskeliljer

5 kommentarer

For en lekker påskepynt! :D håper du og dine får en fin påske :)

Så stilig påskepynt! Likte veldig godt hvor lekker lysekronen ble med glasseggene :) God påske!

Så koselig! Veldig fin påskepynt :)

Så flotte blomster! Ha en fin påske :D

Så lurt med sånn i lampa:D sånn skal eg og lage:D har noe liknende den lampa selv:D

Skriv en ny kommentar