Franske gaver

Det er alltid godt å få samboeren hjem fra reise, noen ganger er det litt ekstra hyggelig. Jeg er nok litt skjemt bort og dette kan virke litt flåsete, men hvis du har smakt te eller makroner fra Laduree så får du lyst på mer. Det var nemlig min daglige rutine å gå innom denne butikken forrige gang jeg var i Paris. Stemning på disse cafene er eksepsjonelt og bakverkene er helt nydelige. Litt klisje, men du får ikke en mer fransk følelse enn i dette bakeriet. 

Ladurée er et fransk bakeri som ble etablert i 1862. Dette er stilfullt og smaken er himmelsk. Det er ingen hemmelighet at jeg har sansen både for Frankrike, kulturen og ikke minst design. Her er alt i en salig miks. Det er noe deilig ved å gå inn i en butikk å få noe pakket inn på denne måten, det gir en følelse av ren ekslusivitet. Fargene og designet går som hånd i hanske og man kan virkelig drømme seg bort til svunnende tider. 

Er du glad i te eller andre franske bakverk så må du ha et stopp innom Ladurée neste gang du er i Frankrike. Jeg får kanskje ikke noe påskeegg i år, men det er vel mer enn rettferdig etter denne gaven. Nå skal kvelden nytes med Mareié Àntionette te og gode makroner. Eskene kommer nok til å bli her så lenge at det til slutt blir rot ;)
#osloliving #Ladurée #Frankrike #fransk #Paris #love #makroner #design #gave #estetisk #nytlivet 

2 kommentarer

Åå de så gode ut!

ååh de så sykt gode ut :D

Skriv en ny kommentar