Gardinene er tilbake!
Endelig! Tiden er over for nakne vinduer, hjemme hos oss er den det. Jeg har nok mast om gardiner siden vi flyttet inn for tre år siden. Nå er de endelig oppe.

Takhøyden våres gjør at vi må sy gardiner selv eller bestille (noe som kan være relativt dyrt). Jeg har sydd selv, profesjonelle mennesker hadde nok revet seg i håret hvis de hadde sett sømmer og videre. Hjemme hos oss funket det allikevel. Gardiner er relativt enkelt å sy, vær nøye med målene og prøv å få rette sømmer. Stoffet er veldig enkelt og et godt tips til de som ikke har sydd så mye før, mønstrete stoff må man være veldig nøye med for at det skal se ordentlig ut. 

Gardiner gir en fin ramme og passer stilen hjemme hos oss, nå er det bare å sy til resten av vinduene.Man kan variere av alle slags stoffer og mønstre, jeg har valgt noen som gir et klassisk preg og er ganske tidløse.  Det viktigste å tenke over når man skal ha gardiner er hvordan de skal henge, her er det fort å gjøre feil. Billige gardiner kan se eksklusive ut hvis de henger riktig. Her er det bare å google, bruk instagram og pintrest for inspirasjon. Jeg valgte gardinstang (fra kid interiør) med ringer og kroker. Dette er en veldig klassisk og fin måte å henge opp gardiner på. Jeg ville helst ha messing stang, men det kan være litt dyrere og du må i litt andre type butikker for å få det. Det lå ikke i budsjettet nå. Et lite tips er å finne inspirasjon både fra magasiner og interiør bøker du liker godt før du setter i gang. 

FÅ MINE OPPDATERINGER PÅ FACEBOOK
FÅ MINE INSPIRASJONSBILDER PÅ INSTAGRAM

LES OGSÅ:Islandskefestkake

LES OGSÅ:Roser med en tvist

LES OGSÅ:Franske makroner som kakebord

LES OGSÅ:Mine fem interiørmagasin-favoritter

LES OGSÅ:Spennende ny norsk designer

LES OGSÅ: Jonathan Adler vase, Endelig!

LES OGSÅ: Fem smarte tips til gangen

LES OGSÅ: Hjemme hos Finn Schøll

LES OGSÅ: Halvors Bakke 5 tips til å fornye rom

LES OGSÅ: Slik ga jeg gangen med IKEA-hyller nytt liv

LES OGSÅ: Lyslykter på 1-2-3
LES OGSÅ: Julekuler og inspirasjon

LES OGSÅ: Min alternative julekalender
LES OGSÅ: Et lurt triks til kjøkkenet

LES OGSÅ: Boligstyling-tips til deg som skal selge

Les også: Finn Schjølls Oase

 
#osloliving #love #gardiner #curtains #innramming #klassisk #stoffogstil #DIY #gjørdetselv #sying #levvakkert #gardin #vindu #gardinstang #oppheng #kidinterior

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar