Loppis på sitt beste!


 

Jeg tenkte å komme med noen hyggelige tips til loppemarked shopping. Å kjøpe brukte ting er noe av det beste jeg vet, gjenbruk er bra og du får tak i ting man ikke får tak i andre steder. Hvis man i tillegg går på loppemarked og ikke en vanlig brukt handel kan man få ting til en slikk og ingen ting. Mange løper ofte først til kjøkken og glass avdelingen og det kan være lurt hvis det er noe gøy du er ute etter. Personlig spurter jeg først inn å ser etter bøker, det er mye gøy å finne. Nest i køen står lampe og møbel avdelingen. 

Man må dessverre være litt frekk innimellom, men det kommer du ikke til å bli alene om. Man må lage seg litt plass og være litt først til mølla. Og til slutt, prut! Mange vet ikke en gang hva det er de selger. 

Jeg endte opp med både bord, lamper og bøker. Lampene får dere se senere, men her kommer bøkene og bordet. Ikke gå etter Ikea ting, det er så mye annet å finne. Bøker er fantastisk, man kan finne alt fra romaner i pocket format til nydelige prakt bøker. Jeg har funnet alt mulig rart og noen av mine fineste bøker er fra loppemarked. Alt fra signerte verk, kongebøker til vakre interiør og stil bøker. 

Denne gangen fant jeg fantastiske interiør bøker, av den litt klassiske typen. Disse bøkene har ofte en stil som ikke går så fort ut på dato og man kan finne inspirasjon her i mange år. De fleste av bøkene kan man fortsatt få kjøpt i butikk og da må du betale opp til 700kr pr bok, jeg kjøpte fire og fikk de til 50 kr stykk. De som gir til loppemarked har ofte hatt en rydderunde hjemme og tenker ikke nødvendigvis over verdi av ting, men det kan være ting som ikke betyr noe for de. 

Bordet ga jeg 80 kroner for. Jeg synes det er helt nydelig som det er, jeg kunne ha malt og pusset. Nøttebrunt er imidlertidig en klassisk fin farge som jeg synes passer inn til det meste og så lenge møbelet ikke er for slitt synes jeg orginalt er kult. Selv synes jeg bordet ser dyrt og eksklusivt ut ved siden av en relativt moderne stol fra slettvoll, det handler også om hvordan man styler det selvfølgelig. 

Løp på loppemarked å gjør noen fine kupp :)
#osloliving #loppemarked #levvakkert #kjøpbrukt #gjenbruk #noeforenhver #interiør #bøker #interiørbok #inspirasjon #inspiration #trend #klassisk #love #loppis #styling #tips #interiørtips #gjøretkupp #books

Én kommentar

Skriv en ny kommentar