Dusker og litt glam


Prikken over i-en er noe man snakker mye om angående interiør og om innredning. For meg er ofte det de små detaljene, alt fra snittede blomster i vakre vaser til gardinstangen, eller noen bøker som ligger fremme. Alle har sine detaljer som de setter stor pris på og som er en prikk over ien. Møbler som jeg setter veldig stor pris er ofte skap, bord og konsollbord med skuffer, skap og fine nøkler. Og til nøkler er det kult med en dusk (synes jeg)

For mange er det kanskje litt overdrevent, men jeg synes det er litt mye på en elegant måte. Jeg kom over noen gardinoppheng på KID som var i en restkasse, og denne fikk med en gang plass på skapet mitt. Dette er en billig og enkel måte å ordne en dusk til pynt. Bling er litt utenfor min komfortsone, men alt kan sprayes (bare masker godt). Klipp av tråen på gardindusken så den ikke blir for lang. Lim endene sammen så den ikke rakner og sy. Husk på å få dette til å se bra ut, for dette handler om detaljer. TIl slutt tar du å syr en fin løkke som denne kan henges opp i. Jeg er ihvertfall veldig fornøyd. Denne ble stor og fin og gjør litt ut av seg. Sjekk bildene og bli gjerne inspirert.

#osloliving #dusk #levvakkert #elegant #helhet #finndinstil #interiør #love #interiørinspo #inspo #interior #interiørinspirasjon #inspirasjon #blogg #DIY #gjørdetselv #lavbudsjett #klippoglim #eleganse

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar