Blomster, detaljer til bryllupet

 

Vi er heldige og kjenner mange dyktige mennesker. I anledning vårt bryllup trengte vi god hjelp til blomster. Jeg liker å gjøre mye selv og ikke minst å pynte å styre. Det var likevel en ting jeg ikke ville gjøre selv, noe jeg tenkte at var best at profesjonelle tar seg av. Detaljer er viktige og det skal man ikke tulle med. Vi trengte en hel haug med både knapphulsblomster, buketter, og armbånd av blomster. 

Jeg har aldri bestilt dette før og har ikke den store erfaringen med dette. Og her må jeg få lov til å skryte litt, Kristin fra paaleet i Oslo har vært helt fantastisk. Hun satte seg ned og kom med forslag og inspirasjon til alt vi trengte. Vi fikk bestemme alt, men hadde ikke klart å komme frem til dette på egenhånd. Og disse var laget med kjærlighet. Vi trengte mye, to buketter til brudepikene, to knapphullsblomster til nevøer, tre knapphullsblomster til oss og en forlover og ikke minst et slags armbånd til min gode venninne som var forlover for meg. Blomstene var like fine til bunad som til smoking! 

Ikke nok med at blomster og alt var eksemplarisk fint, men det var pakket inn med kjærlighet, alt var så veldig forseggjort. Sjekk ut linken her: Paleet,floriss

Vi må bare få si tusen takk for fantastiske blomster og ikke minst sjekk bildene ;)

LES OGSÅ:Dette ble vårt drømmebryllup


 

#osloliving #knapphullsblomster #buketter #brudepiker #brudesvenner #roser #floriss #love #madewithlove

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar