En minnerik uke!

Jeg har vært så heldig å ha ferie hele denne uken! Dette har vært helt nydelig. Etter bryllupet vårt i pinsehelgen gikk pusten helt ut av meg. Min kjære dro på sin egen lille bryllupsreise til London (jobbtur). Her hjemme er det Olav og jeg som har holdt fortet, vi har kost oss noe voldsomt med late morgninger, lange turer og noen gode filmer på kveldene. 

Når jeg endelig får fri og skal lade opp igjen så er ikke jeg den personen som får energi av å ligge på sofaen og "slappe" av. Min måte å få energien tilbake på er å gjøre ting. Og så mye jeg har fått gjort denne uken. Jeg elsker å få en kortere liste over alt jeg skal ha gjort. Jeg elsker å ha ting å gjøre. 

Symaskinen har vært fremme, jeg har fått sydd 10 lengder med gardiner til en hytte for noen venner. Jeg har fortsatt ti putetrekk som skal sys, men man får ikke gjort alt på en gang. Vi fikk en del til bryllupet som er vasket og som jeg måtte lage plass til i skapene (det var vist relativt fullt her). Gavekortene er allerede brukt og jeg har bestilt et nytt teservise. Jeg gleder meg til å vise bilder til dere og ikke minst å dekke helt nye bord. Nå bærer det videre for å style en leilighet som skal leies ut. 

Noe av det som er kos er jo nettop dette å kunne gå hjemme å fikse å styre litt. Bare det å plukke ut visne blomster av gamle buketter for så å sette de sammen på nytt. Det skal ikke så mye til for å lage litt glede i hverdagen. Sette lysestaker og vaser på litt nye steder å skape noen nye uttrykk. 

Først av alt har jeg kjent på en takknemlighet over venner og familie som stilte opp for oss foriige helg. Dette har vært helt overveldende og det har vært så utrolig deilig å ha denne uken med ferie som jeg har kunnet bruke på akkurat det jeg ville. OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 
 

 

 

#osloliving #love #ferie #interiør #styling #takknemlighet #kjærlighet #olav #cavalierkingcharlesspaniel #hund #styling #nytlivet #pynt #rydding 

2 kommentarer

Første gangen jeg er innom bloggen din, og kan forstå at litt fri har gjort godt! Har lest meg litt nedover, og sitt de seneste bildene du har lagt ut fra bryllupet, og det ser jo helt fantastisk flott ut, gratulerer på etterskudd! Jeg har vært gift i snart to år, og har egentlig ennå ikke funnet forskjellen på å være kjærester eller gift :P Du får nyte ferieuken med god samvittighet :)

Skriv en ny kommentar