Slik ble gjesterommet forvandlet

 


Vi eller rettere sagt jeg har kjent litt på at vi har bodd i leiligheten vår i tre år nå. Det er ikke det at alt føles så veldig utdatert eller at man nødvendigvis må ha en forandring. Det jeg mener med at man har bodd et sted i tre år er nettop det at det er lett å få det litt overfylt. Det er fryktelig fort gjort å stappe skap og skuffer fulle av ting og tang når man rydder litt. For ikke å tenke på overflater som vinduskarmer, bord og arbeidspulten. Ting samler seg fort opp, det er nok en erfaring som mange har. Så er det den andre tingen, når vi flyttet inn her så ville jeg ha alt klart med en gang. Ikke alt var like godt gjennomtenkt og noen avgjørelser ble kanskje tatt litt i kjappeste laget. Det har hele tiden vært fint nok, men jeg har savnet litt en edge på enkelte rom. 

Nå har hele gjesterommet vært tømt og sortert. Enkelte ting har blitt kastet og andre solgt eller gitt bort. Rommet har fått tre nye malingstrøk, ny lampe, nye gardiner og et enklere uttrykk. Jeg ville at gjesterommet skulle bli et litt mer maskulint kontor og ikke et gjesterom som ble brukt som lager. 

En veldig enkel måte å få til dette på var å male rommet mørkere, så fargen ble enkelt og greit Sober fra jotun! Jeg har sett den hjemme hos noen venner og falt pladask. Et malingstrøk synes jeg er en veldig enkel måte til å få til et nytt uttrykk på et rom. Jeg har i tillegg fjernet stoler og forskjellige bilder fra rommet. Dette gir rommet et mye mer elegant og ryddig uttrykk. For å brekke av det mørke uttrykke litt har jeg også valgt å ha hvitt sengetøy og lyse silkegardiner. Jeg er som mange vet veldig fan av å ha gardiner. Etter min mening gir det vinduet litt klasse og varme. Her må vi også sy gardiner selv (eller bestille) på grunnlag av takhøyden så man kan velge å vrake i alt mulig. Det ble foret gardiner som jeg sydde selv. Det er utrolig gøy når man begynner å få litt mer snøring på det. 

Det er også en annen ting jeg synes et vindu fortjener og det er nettopp en fin lampe. Jeg fant en lampe jeg bare måtte ha på Townehouse interiør i kirkeveien. Her kan du finne massevis av inspirasjon og mange forskjellige kombinasjoner, det er ikke lett å gå ut derfra og ikke ha lyst på noe. 

Her er før og etter bildene! sjekk de ut!

 

 
Bilder fra før ovenfor og nedenfor.

#osloliving #jotun #levvakkert #interiør #kontor #oppussing #detaljer #maskulint #townhouseinteriør #opprydning #sommerferie #nyevalg

2 kommentarer

Kjempe fint det ble! :)

Tusen takk! Jeg er veldig fornøyd :)Victoria Larsen:

Skriv en ny kommentar