Det beste sommeren har å by på!

De fleste av oss har noen i vennegjengen eller i familien som er sykt gode på å lage mat. Jeg for min del er middels god og har ikke alltid tid til å gjøre altfor mye ut av det, men når tiden strekker til er det veldig gøy. Det betyr ikke at man ikke vil invitere mennesker på besøk, men det går å gjøre ting litt på lavterskel og!

Mitt tips er å servere reker.  Du kan få kjøpt det meste ferdig, og de fleste av disse produktene er veldig gode og ingen kommer til å klage over dette. Imponer med å pynte et vakkert bord med fine detaljer. Jeg prøver å tenke at når man skal sette maten frem, så er jo det som å dekke et bord. Dander maten fint, ta frem ostehøvelen og høvl fine skiver av smøret og putt det det på et stett fat (smørpakken trenger ikke stå på bordet). Bruk boller og fat litt lag på lag og vær kreativ, ha et eget lag med sitron og avokado og en bolle med reker eller brød oppå dette igjen. Man kan gjøre dette på så mange måter, man trenger egentlig ikke å pynte med blomster en gang for maten har vakre farger i seg selv. Ta frem det fineste serviset du har og vær kreativ. Som dere ser serverte jeg dette her om dagen, når gjestene kom inn og så bordet var første kommentaren: "det er første gang jeg spiser reker med sølvtøy". Da tenker jeg at det var på tide ;) Jeg elsker å ta frem det fineste jeg har, og det aller viktigste er at man bruker det man har og ikke er redd for det. Jeg kan ikke få sagt det nok, man har ikke ting for at det skal stå i et skap! Og så en "liten" advarsel: når man pynter bordet så trenger man ikke servietter med bilde av reker på, man trenger ikke et forvarsel. Bruk hvite eller ta frem damask servietter om du har det. Ta frem sølvtøyet og tenn levende lys, imponer og nyt livet. Jeg er veldig fornøyd må å ha innviet de nye tallerknene Arris fra Wedgwood og de fantastiske serviettringene fra Skultuna! Det er gøy å kunne bruke bryllupsgavene;)


Dette er et måltid som de aller fleste setter stor pris på. Sommerfølelsen kommer flytende over hele deg av det. Gjestene blir imponert og du kan være en vært som nyter kvelden med de andre og alle blir fornøyde ;)

LES OGSÅ: Hvilket liv!

LES OGSÅ: Hyttedrømmen!

LES OGSÅ: Puffer kan brukes til alt!

LES OGSÅ: Et liv med farger!

LES OGSÅ: Endelig! Mønster og farger! Sy puter selv!

LES OGSÅ: En minnerik uke!

LES OGSÅ: De beste kakene, de beste menneskene!

LES OGSÅ: Blomster, detaljer til bryllupet!

LES OGSÅ: Dette ble vårt drømmebryllup

LES OGSÅ: Blomster til bryllupet!

LES OGSÅ: 14 dager igjen til bryllupet!

LES OGSÅ: Hipp hipp hurra!


 


#osloliving #reker #rekertilmiddag #levvakkert #sommerbord #brukdetduhar #pyntetbord #nytlivet #arris #wedgwood #skultuna #serviettringer #bryllupsgaver #besøk #inviter #matpå123 #spisgodt

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar