Sommerminner på sitt beste!

Vi har alle våre gleder, heldigvis! Når jeg er ute og reiser så er det bøker som er mitt fokus. Noen kjøper tallerkner eller små figurer som minner og jeg klarer meg ikke uten bøker. Dette er det beste jeg vet, bøkene er som regel om steder vi har besøkt og vært. Akkurat dette har jeg drevet med lenge, fra alt fra London, Paris til Versailles. Jeg lot selvfølgelig ikke denne tradisjonen være etter årets ferie. Det bugnet av bøker og suvenirer ved hvert hjørne og hvert slott. 

Disse bøkene gir meg minner uten at det blir rot. Det er så deilig å gå forbi bokhyllene å se bøkene, med en gang man ser boken husker man alt. Det bygger seg opp minner og gode følelser hver gang man ser de. Jeg gleder meg til å ta frem hver og en av bøkene utover kalde høstkvelder, Olav på fanget og en varm kopp kaffe! Bøker er jo ikke bare minner, det er også en fin måte å lære mer historie om steder man har vært og opplevd selv. Noen av bøkene er riktignok mer i sjangeren coffetable books enn en biografisk bok. Litt blandet drops, jeg elsker bøker og gleder meg til å lese de (en gang til). Disse bøkene representer kanskje litt i meste laget mitt interessefelt. Alt fra kongelige feriehus, Blenheim hvor Churchill vokste opp til Cliveden med sine politiske skandaler. Fellesnevneren er historie på sitt mest spennende, spennende interiører og personlige historier. Dette er mine desidert beste ferieminner ;)  

LES OGSÅ: Cliveden! For en opplevelse!

LES OGSÅ: En ferie å se tilbake på!

LES OGSÅ: Det beste sommeren har å by på!

LES OGSÅ: Slik ble gjesterommet forvandlet!

LES OGSÅ: Hvilket liv!

LES OGSÅ: Hyttedrømmen!

LES OGSÅ: Puffer kan brukes til alt!

LES OGSÅ: Et liv med farger!

LES OGSÅ: Endelig! Mønster og farger! Sy puter selv!

 

 

 

 

 

 

#osloliving #Blenheimcastle #Windsorcastle #royal #reise #reiseminner #minner #travel #høstkvelder #godstemmning #sandringham #cliveden #interiør #historie #interiørhistorie #Churchill 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar