Gjenbruk på fineste måte!

Det er noen ting jeg elsker mer enn andre ting, en av de er når noen skal rydde opp og gir bort gamle stoffrester de ikke lenger trenger. Mesteparten av stoffene er blitt brukt til poser til barn i barnehagen og litt forskjellig småtteri. Noen av disse stoffprøvene var allikevel så fine at jeg klarte ikke helt å motstå fristelsen, det måtte bli noen nye putetrekk. Jeg er kjempefornøyd! 

I noen uker nå har jeg øvd meg mer og mer på symaskinen og det er en fantastisk følelse å mestre. Resultatene blir bedre for hver gang og jeg sitter igjen med en fantastisk følelse med å ha skapt noe. Det er utrolig deilig å kunne bruke ting du har skapt og at det gjør en forskjell! for meg er det innen interiøret. I tillegg er det gøy å kunne gjøre ting selv og ikke måtte gå å kjøpe bestandig! :) Jeg er veldig fornøyd :) Olav har selvfølgelig også godkjent putene!

LES OGSÅ: Endelig! Mønster og farger! Sy puter selv!

LES OGSÅ: En minnerik uke!

LES OGSÅ: De beste kakene, de beste menneskene!

LES OGSÅ: Blomster, detaljer til bryllupet!

LES OGSÅ: Dette ble vårt drømmebryllup

LES OGSÅ: Blomster til bryllupet!

LES OGSÅ: 14 dager igjen til bryllupet!

LES OGSÅ: Hipp hipp hurra!

LES OGSÅ: 17. Mai!

LES OGSÅ: Verdens beste vegetarpai!

LES OGSÅ: Endelig er uterommet klart!

LES OGSÅ: Utdrikningslag!

LES OGSÅ: Loppis på sitt beste! 

LES OGSÅ: Nydekket bord med gamle minner!

LES OGSÅ: Forvandling av spisestuen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#osloliving #putetrekk #gjørdetselv #DIY #kongenolav #syselv #forandringfryder #love #interior #interiorinspo #syselv #interiør #detaljer

2 kommentarer

Så lekkert! Du er kjempeflink👏🏻

Så kreativt og fin DIY! Du har også en veldig flott blogg! Har nettopp startet med min egen blogg, så hadde vært glad hvis du stakk innom :)

Skriv en ny kommentar