Ny vri med biblioteket!

 

Nå har jeg prøvd både det ene og det andre i biblioteket vårt, eller med andre sine ord en gang. Her har vi hatt alt fra lenestoler til puffer og andre elementer. Når vi flyttet inn så ville jeg ha et bord midt i rommet, min bedre halvdel nektet å ha en rundkjøring midt i rommet. Noen ganger må man bare respektere hva andre mener, og jeg har virkelig prøvd. Etter tre år ble fristelsen for stor og jeg klarte ikke lenger å la være. Det er utrolig deilig å kunne finne møbler og andre ting på finn.no. Da har man mulighet til å angre uten at det er nødt til å bli for dyrt. Søndager er en deilig dag der mange av oss har mulighet til å å ligge å tråle nettet rundt og kose oss litt, som dere ser trålet jeg rundt på finn.no i går. 

Mange synes kanskje dette er litt mye, men jeg har virkelig sansen. For meg er dette et bilde av noe klassisk og stilfullt, litt New York. Jeg har i tillegg blitt veldig glad i å møblere ut fra midten i et rom, på en eller annen måte blir det sosialt og litt utadvendt. Det er lett å møblere rundt vegger og hjørner, noe jeg har gjort mye før. Dette gir fort et inntrykk av overmøblert og rotete, det kan være lurt å kutte noen møbler og heller skape et ryddig inntrykk. 

Det er ikke så lenge siden biblioteket fikk en makeover, jeg er fortsatt veldig glad i fargen og det er gøy å se hvordan et møbel kan gjøre rommet til noe helt nytt. Noe jeg har lært meg etterhvert er å tenke godt igjennom hva et rom skal brukes til når det skal møbleres. Jeg liker å dele inn i soner og at hver sone har sine "oppgaver". Dette rommet er ikke noe som er mye i bruk og blir fort et sted man bare går igjennom. Med et bord midt i rommet kan man fint servere velkomstdrinker til selskaper her og til hverdager kan man fint ha en bøtte med orkideer eller friske blomster. Bordet kan også brukes til å vise frem familieportretter eller andre fine minner!

LES OGSÅ: Sommerminner på sitt beste!

LES OGSÅ: Nytt kjøkken på en helg!

LES OGSÅ: Gjenbruk på fineste måte!

LES OGSÅ: Puffer kan brukes til alt!

LES OGSÅ: Et liv med farger!

LES OGSÅ: Endelig! Mønster og farger! Sy puter selv!

LES OGSÅ: En minnerik uke!

LES OGSÅ: De beste kakene, de beste menneskene!

LES OGSÅ: Blomster, detaljer til bryllupet!

LES OGSÅ: Dette ble vårt drømmebryllup

LES OGSÅ: Endelig er uterommet klart!

LES OGSÅ: Utdrikningslag!

LES OGSÅ: Loppis på sitt beste! 

LES OGSÅ: Nydekket bord med gamle minner!

LES OGSÅ: Forvandling av spisestuen!

LES OGSÅ: Franske gaver!

LES OGSÅ: Bypåske!

LES OGSÅ: Påsketradisjon i ny drakt!

LES OGSÅ: Franske makroner som kakebord!

 

LES OGSÅ: Blomster til bryllupet!

LES OGSÅ: 14 dager igjen til bryllupet!

LES OGSÅ: Hipp hipp hurra!

LES OGSÅ: 17. Mai!

LES OGSÅ: Verdens beste vegetarpai!

 

 

 

 

 

 

 

 

#osloliving #levvakkert #møblering #rundebord #finn.no #forandringfryder #interiør #livsstil #styling #interior #blogg #nytlivet #sosialt #møblersosialt #entidforalt #gjenbruk #secondhand 

2 kommentarer

Syns det ble veldig stilig med bord slik midt i rommet med bøker oppå ikke minst :)

Takk, jeg elsker det, og vldig gøy for jeg har hatt lyst på det så lenge! ;)kosekaos:

Skriv en ny kommentar