Høstens lekreste nyheter!

Dette begynner å bli en tradisjon! En veldig artig og spennende tradisjon egentlig. Jeg var igjen på bransjehuset i oslo for å få se på nært hold høstens vakre nyheter. Det er mange merker som er presentert her, Lecruise, Wedgwood, Evsolo, Magnor glassverk og mye mer. I dag deler jeg noen av de nydelige elementene fra Magnor glassverk. De skaper så mye fint og så er det ikke minst så utrolig lett å bli glad i menneskene bak produktene. 

Bak produktene står blant annet Finn Schjøll, Halvor Bakke, Dagny Thurmann-Moe, Jan Vincent Johannessen og Kristine Bjaadal. Magnor har også noen klassiske elementer som er designet av Magnor sitt team selv. 

Noen av produktene er kommet i ny drakt og andre elementer er helt nye og alt er like lekkert. Dette er ting som kommer i butikken utover høsten og det starter allerede i september. Halvor Bakke har en del nyheter som jeg tror kommer til å falle i smak hos mange, som nye lamper og nye coctailglass. Finn schjøll har gitt noen av boble vasene nye lekre dype farger (bare å glede seg til jul), Nye lysestaker er også kommet. Kristine Bjaadal har kommet med en lekker skålserie med lokk med navn drops, kjempekule! Og ikke minst har Magnor også kommet med matchende telysholdere til den fantastiske Happy serien! Og mye mer! Det er bare å kose seg med bildene nedover og skrive ønskeliste, min er klar og jeg gleder meg til jul! :)

LES OGSÅ: Cliveden! For en opplevelse!

LES OGSÅ: En ferie å se tilbake på!

LES OGSÅ: Det beste sommeren har å by på!

LES OGSÅ: Slik ble gjesterommet forvandlet!

LES OGSÅ: Hvilket liv!

LES OGSÅ: Hyttedrømmen!

LES OGSÅ: Puffer kan brukes til alt!

#osloliving #love #levvakkert #magnorglassverk #bransjehuset #høstnyheter #vakkkert #vakrefarger #Finnschjøll #Halvorbakke #Magnor #happy #kristinebjaadal #kunst #håndtverk #Drops #boblen #Alba #gleddegtiljul #ønskeliste

Én kommentar

Skriv en ny kommentar