Endelig er høsten her!

Nå er det høst i luften, den deilige septemberluften. Høsten er en vakker tid og jeg for min del er klar for mange hyggelige opplevelser. August er alltid en måned der livet starter litt opp igjen etter en sommerdvale. August er en måned man møter venner og bekjente igjen, mange hyggelige stunder og mye er blitt gjort. Jobb har startet igjen og man prøver desperat å komme seg inn i gamle rutiner (eller legge seg til noen nye bedre). Jeg for min del har fått gjort en del forandringer og er veldig fornøyd. 

Uansett så ser jeg nå frem til en måned med september. Dette ser ut som å bli en virkelig fin høstmåned med hyggelige middager og mye på agendaen. Jeg elsker høsten, for meg er det kos og mer sosial omgang med gode venner og familie. Nå kan langbordene dekkes igjen, fire tallerkner og glass per hode, kanskje fyr i peisen og gode viner. Nå blir det fokus på god mat, nye planter og alt som hører med hygge. Lange turer med vakre farger og mye inspirasjon, for ikke å nevne den deilige luften. Jeg gleder meg og håper dere gjør det samme. :)

LES OGSÅ: Sommerminner på sitt beste!

LES OGSÅ: Nytt kjøkken på en helg!

LES OGSÅ: Gjenbruk på fineste måte!

LES OGSÅ: Cliveden! For en opplevelse!

LES OGSÅ: En ferie å se tilbake på!

LES OGSÅ: Det beste sommeren har å by på!

LES OGSÅ: Slik ble gjesterommet forvandlet!

LES OGSÅ: Hvilket liv!

LES OGSÅ: Hyttedrømmen!

LES OGSÅ: Puffer kan brukes til alt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#osloliving #høst #september #Høstmåneder #levvakkert #interiør #inspirasjon #love #interiørinspo #høstibyen #sosialisering #mat #levgodt #minner #nytlivet

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar