Når Evasolo henter frem barndomsminner!

I dag hopper jeg en uke tilbake i tid. Som noen vet var jeg på lansering om nyheter fra mange forskjellige merker forrige uke. Det er mye spennende ute på markedet denne høsten, noe er til pynt og annet er veldig praktisk. For slike mennesker som meg så tenker jeg at mye av det som er til pynt for noen er også veldig nyttig for min del. 

Eva solo hadde noen nyheter som jeg bet meg veldig merke i. Eva solo er et merkevare som mange kjenner til og disse produktene får du kjøpt på mange av de kjente kjedebutikkene som man har rundt omkring over hele landet. Det er selvsagt noen nye vakre farger ute å vanker(utrolig lekre). Det jeg fikk veldig sansen for var noen nye karafler, rettere sagt til å lage kaffe i. Eva solo treffer meg rett i hjertet når de tenker miljø nå, en av nyhetene er nemlig kaffefilter som kan vaskes og brukes på nytt og selvsagt det samme for te. Dette vet jeg at jeg skal ha, det er godt om det er en ting man kan slippe å kaste, det er nok annet søppel i løpet av en dag. 

Så var det disse grytene, kobbergryter. Dette bringer meg rett tilbake til barndommen og min mors kjøkken! Her hjemme elsker vi å lage mat å ha gjester på besøk. Da er det gøy med ordentlige redskaper på kjøkkenet, så disse står nok også på ønskelisten. 

Og så må jeg jo slenge med et par bilder fra Lecruise sin utstilling, det er veldig stilig med den litt rustikke og reale følelsen dette merket gir på et bord og ikke minst på et kjøkken ;)

 

 

 

 

 

 

#osloliving #nyheter #høstnyheter #Lecruise #evasolo #etslagformiljøet #barndomsminner #kobber #lunthjem #miljø #kjøkken #redskaper

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar