Når du liker store ting!

 

Det er noe med det å ordne å styre litt hjemme. Jeg elsker den følelsen av en litt lat dag der man kan gå å stelle litt, både med planter og litt støvtørking. Nå lyver jeg litt, jeg er ikke så glad i å tørke støv. Det som derimot er gøy er å gi noen ting en pause og ta frem litt andre ting igjen. Etterhvert får man mange fine ting som må stå litt i skapene og da er det gøy å bytte på hva man har fremme (det skal jo tross alt ikke stå i et skap). Og det er nettopp da når man bytter litt plass på ting det er greit å tørke støv samtidig så det kanskje kan bli en litt hyggelig opplevelse. 

Når man får inn litt friske blomster i huset, det er nok da jeg får mest energi og prøver å få leiligheten i orden igjen. Nye blomster er litt nytt liv. Da er det hyggelig med noen nye lysestaker og et par andre bøker liggende fremme. Jeg er nok litt i overkant glad i store gjenstander, det gir en ryddig og litt ærverdig følelse. Nå var det på tide å få frem noen store lekre vaser igjen, og for at det ikke skal bli for dyrt med blomster kan man tenke litt utradisjonelt når man danderer de. Skal man fylle en så stor vase med en tradisjonell bukett, ja da trenger du relativt mye blomster (noe som også er utrolig lekkert). Jeg elsker de dagene der man er på butikken og bestemmer seg for å bare ta med seg to pakker med blomster. Da er utvalget ofte ikke helt på topp, men noen ganger finner du noe som du er glad i, og i dag fant jeg Carla liljer. Disse synes jeg er veldig estetiske og vakre, det blir allikevel ikke en stor bukett. Instagram og pintrest er fantastiske forum for å få noen nye ideer for alt kan jo gjøres på en annen måte enn det man er vant til. Jeg endte opp med å tvinne blomstene, dette synes jeg ble en utrolig kul skulptur til å ha på stuebordet. Det er gøy å gjøre ting litt annerledes og bruke blomster på en ny måte (som alt annnet). Bruk vasen og form blomstene etter den? Det er gøy å ha prøvd ;)

LES OGSÅ: Hvordan velge stuebord?

LES OGSÅ: Høstens lekreste nyheter!

LES OGSÅ: Når Eva solo henter frem barndomsminner!

LES OGSÅ: Sommerminner på sitt beste!

LES OGSÅ: Nytt kjøkken på en helg!

LES OGSÅ: Gjenbruk på fineste måte!

 

 

 

 

 

 

 

#osloliving #levvakkert #Carlaliljer #liljer #friskeblomster #magnorglassverk #styling #interir #interior #hygge #storeting #style #elementer #byttepå #cacalierkingcharles #spaniel #vakkert #stue #livingroom

Én kommentar

Hei

Har du kontaktinformasjon?

Skriv en ny kommentar