Hele huset er pyntet til jul!

Jeg elsker jul og det meste denne høytiden drar med seg.

Det er tidlig enda, men juletreet står faktisk ferdig pyntet allerede. Til gjengjeld tenner jeg ikke lysene hver kveld, for å prøve å spare litt på med den ultimate julestemningen. Det er så mye gøy, fint, tradisjonelt og moderne man kan pynte juletreet med nå. Det finnes ingen grenser!

Alle kan ha sin julepyntstil, om det er i form av julekuler eller fugler og kongler. Det finnes så mange muligheter. Mitt råd er å gå for din egen stil - og det du liker! Mitt tips er også å bruke litt tid på å pynte treet, og kose seg med det! Vårt juletre tar omtrent tre timer å pynte, men med julemusikk og et godt glass rødvin så er det en hyggelig ting å gjøre!

Jeg synes at jul skal handle om tradisjoner, og bytter ikke ut mye av julepynten. Men jeg synes det er fint å kunne tilføre juletreet noen nye elementer hvert år. Hver jul bruker jeg å kjøpe meg seks nye kuler som jeg virkelig har lyst på.

Alt behøver virkelig ikke være likt. Jeg har imidlertid noen farger som går igjen og det er er først og fremst for å skape et ryddig uttrykk på treet. Fargene jeg har valgt å gå for på juletrepynten er gull, sølv og hvitt. Dette er farger jeg liker og forbinder med høytid. Vi har syntes det har vært gøy å kjøpe julepynt på reiser og på spesielle steder vi har vært. Og finner vi noe vi liker i en butikk i nabolaget, kjøper vi det selvfølgelig der. 

På vårt juletre finner du alt fra forgylte fotoapparater til fugler og royale kroner. Min tanke er at alt ikke trenger å være så dyrt, jeg har en hel haug med julekuler i plast fra IKEA! Fyll treet med slik billige ensartede julekuler så kan du heller legge ned litt ekstra i de kulene som skal være litt spesielle og skille seg ut på treet. 

Her er mine fem tips til de som liker å ha mye på juletreet:
1. Fyll treet fra innerst til ytterst med kuler (dybde betyr mye).
2. Konsentrer deg om noen få farger du liker. 
3. Bland billig og dyrt, og bruk det du har.
4. Bruk god tid! Nyt det og ikke la deg stresse av julestria!
5. Start i god tid. Det går an å starte nå, slik jeg har gjort. ;)

Jeg er kanskje tidlig ute med pynting, men dessverre er ikke julebaksten i gang enda! Sjekk ut flinke Anne-Brith for å få tips til julekaker i år!! Jeg ble skikkelig inspirert! ;)

Håper du liker bildene fra vårt juletre.

LES OGSÅ: Putetrekk, DIY velg og vrak!
LES OGSÅ: Bare to måneder igjen til julaften!
LES OGSÅ: En enkel høstdessert!
LES OGSÅ: Når det begynner å bli kaldt ute!
LES OGSÅ: Et deilig avbrekk i hverdagen!

LES OGSÅ: Nytt kjøkken på en helg!
LES OGSÅ: Gjenbruk på fineste måte!
LES OGSÅ: Ny vri med biblioteket!
LES OGSÅ: Nydekket bord med gamle minner!
LES OGSÅ: Forvandling av spisestuen!
LES OGSÅ: Franske makroner som kakebord!#osloliving #levvakkert #vakrehjem #juletre #pynt #christmas #pynt #love #jul #stil #juletrestil #velgogvrak #interiør #pynttiljul #snartjul #decoration 

3 kommentarer

Kjempe fint juletre, æ glede mæ tel å ta frem og blande gammel, ny og hjemmelaget pynt på juletreet.

Blir ikkje lenge tel vi leite det frem :)

Wow juletreet ditt ble kjempefint!

Kjempefint juletre😁

Skriv en ny kommentar