Jul hos Halvor Bakke

Denne bloggen heter Osloliving og har handlet mye om livet i byen. Når man er så heldig å får lov til å komme hjem til Halvor Bakke på Trae i Vestfold kommer drømmen om et lite gårdsbruk ute på landet snikende litt i forteste laget. Plutselig virket det ikke så ille å bli pendler. 

FÅ MINE OPPDATERINGER PÅ FACEBOOK
FÅ MINE INSPIRASJONSBILDER PÅ INSTAGRAM

Halvor har som mange av dere vet en serie med møbler for Bohus, han designer for Magnor glassverk og er ikke minst et kjent TV-fjes. Jeg elsker stilen hans! En blanding av nytt og gammelt, samtidig som han ikke gjør ting til et museum, men noe man virkelig kan leve i.

Jeg var virkelig spent på julen her hjemme, og det kom ikke som noe sjokk at juleroen la seg i det jeg kom inn dørene hos Halvor. Her er det julestemning fra ende til annen. Det lukter godt og er pyntet til det fulle. Selvfølgelig alt godt balansert. På Trae hjemme hos Halvor går det i mye mørke vakre toner, uten at det føles mørkt og kaldt. Det er en eleganse her uten at det blir feminint, og sjelen av huset er bevart selv om alt er praktisk og kan brukes. 

Jeg blir fort inspirert og tenkte at akkurat slik vil jeg også ha det hjemme hos meg selv. Derfor måtte jeg stille noen spørsmål om hvordan han får det til, og ikke minst hva som er viktig for ham nå i julen? 

Halvor kom med noen enkle og fantastiske tips om hvordan man kan få til denne julestemningen uten å måtte kjøpe alt nytt. Og jeg er så heldig at jeg får lov til å dele dette med dere.

Så hva er det som gir Halvor julestemning? Med en gang man kommer inn dørene hos ham merker du det… For ham, og som for mange av oss andre, handler det om å få lov til å senke skuldrene, og ikke minst å få lov til å slappe av og være sammen med familie og venner.

Jeg kjente at jeg gjerne skulle hatt samme julestemning hjemme hos oss, som hva Halvor har, og jeg tenker flere kunne tenke seg det.

Så hvordan får Halvor det til? Halvor pynter med naturmaterialer, kongler, kvister, grønne kranser, mose, hvite og grønne blomster. Halvor bruker ikke rødt til jul. Og man opplever også med en gang at ingenting konkurrerer noen annet ut, fordi alt er i samme fargepalett. Her er det ikke noe som skriker om oppmerksomheten.

Det er mye gylne toner. Foruten om disse gull-elementene, kan man faktisk selv gå ut i skogen å finne veldig mange av de andre elementene. Dette snakker rett til mitt hjerte. Det er så godt å kunne komme ut i naturen å finne pynt selv. Det er ganske godt å tenke på at man ikke nødvendigvis trenger å kjøpe masse nytt hvert år også. 

Til slutt har han også et tips til de som ikke har rukket å gjøre så mye enda.

Gjør det enkelt, finn frem fat med lys, bland inn kongler eller julekuler og gjerne en vase med amaryllis eller en hvit julestjerne. Det blir julestemning fortere enn det man tror. 🙂

Sjekk ut bildene under. Noen ganger er det bedre å se enn å lese for å få inspirasjon. Dette er et vakkert julehjem!

Bildene snakker for seg selv 🙂

LES OGSÅ: Mine fem interiørmagasin-favoritter
LES OGSÅ: Lyslykter på 1-2-3
LES OGSÅ: Julekuler og inspirasjon

LES OGSÅ: Slik ga jeg gangen med IKEA-hyller nytt liv
LES OGSÅ: Min alternative julekalender

 

 


#osloliving #halvorbakke #levvakert #interior #juletips #Harmoni #magnorglassverk #bohus #eleganse #levlandig #julestemning #inspirasjon #jul #christmas #senkskuldrene #vakkert #interiør #vestfold #stemning 
 

6 kommentarer
  1. Riktig God Jul🎅 ser fantastisk ut! Det er vel ikke vanskelig å få julestemning der hos deg😊 Digger stilen din!

  2. Et fantastisk menneske er Halvar. Ikke er han bare helt unik med interiør og alt han gjør. Men han lyser såååå mye godhet i sin væremåte. Og julehuset, forberedelser til pynt, mat og stemning er magisk.
   Han er en helt!!!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg