Halvor Bakkes 5 tips til å fornye rom

Nå som jeg først er i gang med fornyelser, noe jeg tenker mange er, så må jeg dele noen gode råd jeg fikk nylig. Dette er ikke mine tips, men stiller meg selvfølgelig bak dem, og tenker å gjøre akkurat det samme selv.

FÅ MINE OPPDATERINGER PÅ FACEBOOK
FÅ MINE INSPIRASJONSBILDER PÅ INSTAGRAM

Her er Halvor Bakkes fem tips til hvordan man kan fornye et rom – uten at det koster skjorta. Dette er enkle fine tips som de fleste kan benytte seg av. 

 • Det første tipset Halvor kommer med er et ganske enkelt men effektfullt råd. Pass på at det er plass til møblene i rommet og pass på at det er nok “luft” rundt. Man trenger ikke å stappe en stue full av møbler. Rommet føles lettere og mer velmøbelert om det er luft rundt lenestolen, og sofaen ikke står klint inntil veggen.

 • Tenk på fargene når du skal velge gardiner, puter, tepper eller om du har tenkt til å investere i en ny sofa. Det kan være lurt å bruke like toner i fargevalget, dette skaper ro og gir harmoni.

 • ​Har du lyst på en drastisk forandring uten å bruke for mye penger, så vil et strøk maling gir stor effekt. Da kan det også være lurt å tenke farge i forhold til rommet og hva slags stil man liker. Prøv å finne toner som går godt overens til møbler. Og husk på å være nøye med forarbeid som maskering, slik at det ser velgjort ut.

 • Det tipset jeg falt mest for er noe som gjør at man egentlig nødvendigvis ikke må kjøpe noe som helst; Ommøbler! Ta alle tingene ut av rommet og begynn med å sette inn igjen en og en ting om gangen. Hvis det fortsatt er noen ting igjen, når du føler deg ferdig, så gi det en pause for den følelsen stemmer helt sikkert. Det gir rom for forandring senere, å kunne ta frem de tingene man ikke fant ny plass til. Alt behøver ikke å stå fremme hele tiden.

 • Hvis du er ute etter bare et litt annet preg, så tenk på sesongvarer. Bytt ut gardiner puter og tepper med årstidene. Bruk sommerblomster om sommeren og høstblomster om høsten. Varier litt på vaser og lysholdere. Bruk gjerne sesongvarer litt i forkant av årstiden. Løkblomster kan man for eksempel begynne med ganske tidlig selv om det er mørkt og kaldt ute. Det gir rom for glede og forventning. 

LES OGSÅ: Hjemme hos Halvor Bakke i Trae

Dette er fem fine tips syntes jeg, og jeg håper andre kan bli inspirert og selvfølgelig en stor takk til Halvor Bakke, genialt!

LES OGSÅ: Boligstyling-tips til deg som skal selge
LES OGSÅ:
Et lurt triks til kjøkkenet
LES OGSÅ: Slik gjemmer du de stygge fjernkontrollene
LES OGSÅ: Slik fikk jeg Oslo inn i stua

LES OGSÅ: 10 tips til valg av garderobeløsning
LES OGSÅ: Mine tips til styling av soverom for salg
LES OGSÅ: Slik gjemmer du de stygge fjernkontrollene

#halvorbakke #osloliving #trae #bohus #femtips #forandring #interiørforandring #oppussing #interiør #styling #interiørstyling #fornyelse #levvakkert #stil #interiørstil #blogg

3 kommentarer
  1. SÅ lurt, fikk litt mer ideer der. Har en hel vegg, av sement med ingenting på. Alltid hatt lyst på noe på den veggen, men finner aldri helt ut ka. Tips? Har en vegg så er malt turkis, kjøkkenet er grått, sofaen svart.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg