Hjemme hos Finn Schøll

Som mange sikkert husker var jeg for ikke så lenge siden hjemme hos selveste Finn Schøll. Jeg skrev da et innlegg om hvordan plantetrenden ser ut til å bli. Jeg klarte ikke å dy meg, jeg måtte lage et innlegg om interiøret også. Det er et sprekt interiør av både farger, stilarter, arvet, gammelt og helt moderne elementer. 

Jeg blir imponert når jeg ser hjem der mennesker klarer å få til denne kombinasjonen. Mange av oss kan være litt redde for å bruke for mye farger og er vi virkelig gale slår vi oss fort på en blå tone og er ganske fornøyd med oss selv (snakker på vegne av meg selv). Jeg synes kombinasjonen av farger i dette hjemmet er helt nydelig og det gir virkelig liv. Så mye farger og allikevel er det orden og et slags system. Jeg spurte Finn om hvordan han tenkte for å få til denne kombinasjonen. Grunnfargen kan være ganske nøytral, mørk eller lys. Det som gir resultatet er som regel hvordan du styler og hvor mye farger du tør å slippe inn i gjenstander. Det som jeg selv la merke til at var at ting var gruppert, noe som skaper en ro og en fin helhet. Det var lekre stilleben på forskjellige bord og hyller, det som gjorde de så estetisk vakre var at det var et helhetlig tema for hver installasjon. 

Inspirasjonen jeg fikk hjemme hos Finn var virkelig å kombinere det man har, sett stolt frem arvegods i kombinasjon med nye malerier og annet porselen. Bruk elementer som har en historie for deg selv eller for hele familien. Jeg forelsket meg selvfølgelig fullstendig i lampene som hang i entreen. De var utrolig vakre og så forseggjorte til de grader. Når man ser slike lamper står de ofte i en kombinasjon med et gammelt speil i gull og tilhørende bord. Gamle sett kan ha blitt delt opp gjennom tidene og så utrolig stilig å henge noe så nytt som et Montana møbel under slike lamper. 

Det er fantastisk å se mennesker som klarer å kombinere gammelt og nytt sammen på en slik måte som her. Inspirasjonen kommer strømmende innover og jeg håper andre også blir inspirert, både til å bruke farger og ikke minst kombinere nytt og gammelt. Når man skal bruke farger trenger man ikke nødvendigvis å starte med oransje, men man kan starte med en litt dypere farge og jobbe seg videre. 

Dette er et virkelig levende hjem og friske blomster i boblen vase i nydelige farger overalt. Sjekk bildene å bli inspirert du å! Og ikke minst en stor takk til Finn Schøll og hans samboer som åpnet opp hjemmet sitt og lot oss andre få mye inspirasjon 🙂 

LES OGSÅ: Et lurt triks til kjøkkenet
LES OGSÅ: Boligstyling-tips til deg som skal selge
LES OGSÅ: Finn Schjølls Oase
LES OGSÅ: Hvordan få et nytt kjøkken for kr 2500,-
LES OGSÅ: Halvors Bakke 5 tips til å fornye rom

FØLG MEG PÅ FACEBOOK HER
FØLG MEG PÅ INSTAGRAM HER

#osloliving #nøtterøy #FinnShøll #levvakert #inspirasjon #farger #levmedfarger #interiør #interiørisnpirasjon #gammeltognytt #grønterskjønt #Finnschøllsblomster #blomster #kunstogkultur #kombiner #magnorglassverk 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg