Fem smarte tips til gangen

Noe av det beste jeg vet er når venner trenger litt hjelp, om det er til det ene eller andre. Denne gangen var det en god venninne som hadde litt “kaos” i gangen. Hun skal riktig nok bli litt unnskyldt av at hun flyttet inn for ikke så lenge siden og jobbet med å finne en god løsning på gangen. Det å finne en god løsning på akkurat dette rommet er ikke nødvendigvis veldig lett. 

En gang eller entree som det kan kalles er et rom med ufattelig mange behov, man har som regel et behov for mye lagringsplass og oppbevaring. I tillegg er det dette rommet som representerer resten av huset eller leiligheten. Det er nettopp her førsteinntrykket skapes av hvordan vi er som person og hvordan resten ser ut. Dette har jeg snakket litt om før, hvordan interiøret representerer de menneskene som lever her. Mange nybygg og gamle steder for den slags skyld kan ha mange dumme og vanskelige løsninger på en entre, ikke nødvendigvis lette å møblere. 

Hvis jeg skal gi et råd om hvordan man burde innrede en entre vil jeg foreslå å lage en liste over hva som er viktig for deg/dere før dere kikker på noe som helst annet. Prioriter og tenk deg godt igjennom, det er ikke sikkert man får dekket alle behovene.

Min fem tips:

*Oppbevaring (skap, fin komode det er viktig å holde orden i et lite rom)

*et sted man kan sitte (kjekt for enkelte gjester når sko skal på)

*plass til at gjester får hengt fra seg og ikke må legge alt på gulvet

*Et speil, konsollbord for å skape en hyggelig stemning.

*velg farger og detaljer som står i stil til resten av rommene, Innred det som et rom som skal brukes og kan ønskes velkommen i. 

Venninnen vår sin gang ble veldig stilig, selv om ikke alle løsningene er helt på plass enda går det fint an å leve slik. Det er hyggelig for gjester å bli tatt imot her og vaser og ikke minst lykter fra Magnor glassverk ble utrolig kult til skattholdet i retro stil (de passer til det meste). Dekorasjoner i en gang kan også sirkulere litt slik som man gjør i andre rom. Her er det samme farge som i stue og kjøkken, det skaper en fin helhet. 

Sjekk ut bildene! 🙂


 

Slik så gangen ut før vi satte igang: 

#osloliving #nøtterøy #FinnShøll #levvakert #inspirasjon #farger #levmedfarger #interiør #interiørisnpirasjon #gammeltognytt #grønterskjønt #Finnschøllsblomster #blomster #kunstogkultur #kombiner #magnorglassverk 

4 kommentarer

Siste innlegg