Stylet venners leilighet til salgs

Så var vinterferien over, for de som har hatt det og hverdagen er tilbake til det normale. Personlig skulle jeg gjerne ha tilbrakt ferien på en fantastisk hytte med snødekte fjell og daler. Det virker som det ultimate sted å samle opp ny energi. Livet er en gang sånn at noen må jobbe, mens andre har ferie. Og denne gangen var det min tur, ikke har jeg hytte heller forresten. Til gjengjeld tok jeg vinterferie fra bloggen. Nå er som sagt hverdagen tilbake, og godt er det. 

Nå hører det med til historien at jeg ikke tok det helt med ro utenom jobb forrige uke. Det hadde blitt kjedelig.

Noen av våre beste venner skal selge leiligheten sin og trengte dermed litt hjelp til litt ekstra styling. For det første er det alltid hyggelig at noen vil ha hjelp til styling av meg og for det andre har de et veldig fint utgangspunkt. Det er helt utrolig å se hvor mye noen puter, litt lys og annet småstæsj kan gjøre. Fargene på putene er hentet opp fra bildene på veggene, for å skape en større helhetsfølelse. Med mye moderne synes jeg og det kan gi litt ekstra karakter å plassere inn et par gamle sølvlysestaker eller noe lignende. Det er selvfølgelig lurt å ta bort overflødige elementer, som ikke har noe nytte. Det er også viktig å tenke over at bildene skal se eksklusive og pene ut. Soverommene fikk hotellfølelse med en hel haug med puter og pledd!

Bare å sjekke bildene å se selv 🙂

Og vil du se hele boligannonsen, finner du den her.

LES OGSÅ: Jonathan Adler vase, Endelig!

LES OGSÅ: Fem smarte tips til gangen

LES OGSÅ: Hjemme hos Finn Schøll

LES OGSÅ: Halvors Bakke 5 tips til å fornye rom

LES OGSÅ: Slik ga jeg gangen med IKEA-hyller nytt liv


 


 

    1. Så fint. Har du noen tips på ka eg kan gjøre med en hel vegg så er hvit? er mur vegg å hvit taggete tapet på, så vis eg skulle ha tatt en ny tapet på måtte eg har skrapt av denne så er på. Å det tar en del tid

    2. Hei Siri, det tar lang tid å rive ned gammel tapet, jeg ser den. Det går an å male i en annen farge eller prøve seg på sjablong maling . Det er mye morsomt å gjøre, personlig hadde jeg vurdert å ta ned tapeten eller invistert i et stort bilde eller en speile. siri:

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg