Hyttedrømmen


 

Nå har det vært stille her en stund, jeg er nemlig i virkelig feriemodus. Opplevelsene har stått i kø de siste fjorten dagene. Bryllupsreisen rundt i England var helt nydelig, og vi fikk oppleve ting vi aldri kommer til å gjøre igjen. Jeg fikk inspirasjon til tusner av denne ferien. Jeg gleder meg til å dele bilder og historier med dere. Så er det noe i ordtaket: Borte bra, men hjemme best! 

Vi blir ofte litt splittet en ukes tid på sommeren, mannen min har familie i nord og jeg i Vestfold. For oss er familie veldig viktig og en stor del av livet. Jeg setter veldig stor pris på denne delen av sommeren, komme tilbake til barndommen. Da bærer det avgårde til tanter, onkler og kusiner på kaffebesøk og nyplukkede jordbær. Lange turer med hunden nytes og ikke minst kveldsbad i et tjern eller ute ved sjøen. I tillegg har jeg tilbragt mye tid med nevøen min på 7 år. Vestfold er et fantastisk sted å komme tilbake til!

Etter en uke med dette kommer drømmen om en hytte sterkt tilbake. Jeg elsker Oslo, men det er noe fantastisk godt med å få en pause fra denne byen også. Vi har en drøm om å kunne kjøpe oss en hytte ute ved sjøen etterhvert. Et sted som man kan reise til og lade batteriene, ta med venner og familie. Hunden kan løpe fritt og ikke minst ha en hage å styre i. For meg er det ferie og fritid og ikke minst avkopling å kunne vanne blomster, sitte i en hage å lese en bok og ikke følge med på en klokke. Det følger også med mye ansvar og forpliktelser, en hytte må males og holdes vedlike, men jeg liker ikke at ting står stille, og jeg mener man skal ha litt å gjøre. Bare tenk å gå i hagen å kunne plukke blomster til bordet, hvite linduker på hagebordet, blått og hvitt porselen med markblomster over hele bordet! Dette er en drøm enda, men en dag håper jeg det blir virkelighet.

Vi må alle prioritere og vi har hittil prioritert et hjem i Oslo som vi er blitt veldig glad i, men en gang blir det nok en hytte og! 

Håper dere alle har en super sommer! 🙂


 

#osloliving #Levvakkert #nytlivet #livetmedhund #cavalierkingcharlesspaniel #arv #bavaria #porselen #drøm #hytte #ønske #sommer #Sommerinorge #lev #nythverdag #blomster #blomsterliv

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg