En ferie å se tilbake på!

 

For en fantastisk sommerferie det har vært, for meg er det litt viktig å skille mellom sommerferie og sommer. Ferien nærmer seg slutten, det betyr ikke at sommeren er over. I Norge må vi ta vare på den varme delen av året og den er heldigvis her selvom vi må delvis tilbake til hverdagen! 

Tidligere år har det vært viktig for meg å forberede meg til et nytt “jobbår”, leiligheten skal være klar, klærne skal være vasket og ikke minst skal man være helt uthvilt. I år har jeg gitt litt pokker i dette og heller prøvd å tenke at jeg har noe jeg skal i 8 timer i morgen og etter det er det fortsatt sommer. Dette har vist seg å være ganske befriende og deilig. 

For mange av oss kan dette være lett, vi for våres del har hatt en virkelig privilegert sommer. Vi har fått være på en fantastisk opplevelse av en bryllupsreise, sammen med familie her i Norge, gode middager med venner og mye mer. Jeg har i tillegg fått pusset opp et par rom, ryddet og solgt unna noe småtteri. Vi har heldige som har så fine minner å se tilbake på i møte med hverdagen igjen. 

Resten av sommeren og høsten som kommer skal jeg virkelig huske på alle de fine tingene og sette pris på det. Jeg har også store planer om å finne mange nye fine muligheter å sette pris på det neste halvåret. Selv om jeg kanskje ikke ser helt frem til å starte på jobb i barnehagen igjen akkurat nå så er det så mange fine ting å se frem til. Det blir godt å se kollegaer, barn og foreldre igjen, men august byr på mye fint. Endelig kommer folk hjem til byen igjen og er klare for sosialisering og feiringer på rekke og rad! 

Jeg håper mange har hatt en super ferie og har mye mer og glede seg til slik som jeg har, og til slutt må jeg si tusen takk til mannen min som har hjulpet meg med mange fine bilder denne sommeren. Jeg er nemlig en av de som synes det kan være vanskelig å ta bilder av meg selv ;).

LES OGSÅ: 14 dager igjen til bryllupet!

LES OGSÅ: Hipp hipp hurra!

LES OGSÅ: 17. Mai!

LES OGSÅ: Verdens beste vegetarpai!

LES OGSÅ: Endelig er uterommet klart!

LES OGSÅ: Utdrikningslag!

LES OGSÅ: Loppis på sitt beste! 

LES OGSÅ: Nydekket bord med gamle minner!

LES OGSÅ: Forvandling av spisestuen!

LES OGSÅ: Franske gaver!

 

#osloliving #Levvakkert #ferie #sommerferie #nyemuligheter #fortsattsommer #Livetioslo #minner #privilegert #bryllupsreise #levlivet

Siste innlegg