Juleluksus!

Jul i alle rom, det er slagordet her. Heldigvis synes ikke alle at det er like gøy å pynte å style like mye som det jeg gjør. Verden kunne blitt et litt ensformig sted. Jeg synes hverdagen fortjener litt oppmerksomhet og hva er vel bedre enn å legge seg og så stå opp igjen til et julepyntet soverom?

Det er godt med et innbydende soverom der man kan slappe av og nyte kvelden. Noe av det beste jeg vet er å legge meg en time før jeg trenger for å ligge i ro å få lest litt i en bok. Det er ikke mange timene i løpet av en dag man rekker å slappe av, men den muligheten får jeg her. Det er ikke mye som er bedre enn deilig sengetøy og masse puter. Spesielt på kalde vinterdager. 

Hvis man i julen skal ha overnattingsgjester så er det ekstra hyggelig med noe julepynt på rommet. Akkurat på et soverom tenker jeg personlig at man kan la sengetøyet være det man pynter med, kanskje en stjerne i vinduet og en blomst. Mye mer enn det trengs egentlig ikke på et soverom. Kid interiør har mye fint og stadig vekk tilbud, eller IKEA. Man trenger ikke nødvendigvis å bruke en formue på sengetøy man bruker kun en måned i året. 

Mange vil kanskje tenke at dette er litt tantete, men på en annen side så er det jo litt det julen er også. Varm og omsorgsfull (forhåpentligvis). Jeg gleder meg hver kveld til å gå legge meg i sengen som er pyntet til jul, det er hyggelig, varmt og godt! Nå er det på tide å slappe helt av og nyte at det snart er fri og deilige dager 🙂

Processed with VSCO with f1 preset

 

 

 

#osloliving #levvakkert #vakrehjem #interiør #julepynt #godjul #kidinteriør #nytlivet #sengetøy #soveromspynt #julerom  #pynttiljul #juleinspirasjon #inspo #inpsirasjon #interiør #interior 

Siste innlegg