En epoke er over

 

 

 

For en jul det har vært! Denne julen har vært så utrolig deilig, med alt fra hyggelige sammenkomster til rolige og deilige dager som har vært preget av bøker og lange turer. Vi kan ikke annet enn å si at vi er takknemlige på alle måter, med så mye fin familie og gode venner. I år har jeg virkelig hatt det julehuset jeg elsker og alltid drømmer om.

En epoke er allikevel over, i morgen pakkes julen bort og jeg har tenkt til å se frem imot nye tider. Det er virkelig på tide å få julen ut, ikke fordi man er nødt til å stresse med det. Folk stresser litt i meste laget og man kan fint ha julen en stund til, men her er vi ferdig. Her hjemme pyntet jeg nemlig til jul allerede andre november i år, og ja det er altfor tidlig! Det er virkelig ikke noe jeg har for vane å gjøre, men dette året hadde jeg en riktig god grunn. Denne grunnen forblir dessverre en hemmelighet en stund til, men spennende blir det så følg med! 

Her kommer en liten oppsummering av alt fra julepynt til aktiviteter denne julen her hjemme hos oss. Til slutt vil jeg legge til at jeg håper dere har hatt en god jul og fått noen fine dager, enten det er på den ene eller andre måten! 

Nå gleder jeg meg til en ny start med mange nye utfordringer og muligheter 😉

 

 

 

 

 

 

 

Processed with VSCO with f1 preset

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#osloliving #levvakkert #nyttår #godtnyttår #vakrehjem #julen2017 #godjul #magnorglassverk #hadelandglassverk #juletre #dekor #juledekor 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg