#hvilket liv!


Foto: Bjørn Wad

Et siste innlegg i anledning året 2017. Det står et nytt år foran oss og jeg håper vi alle kan klare å fylle det med glede og skape nye fine minner sammen. 2017 har for meg vært et fantastisk år med mange fine stunder å se tilbake på. Alle år består selvsagt av opp- og nedturer, og i år så er det de store fine oppturene som kommer til å bli husket. Jeg må få lov til å legge til at hvis 2018 kan fortsette der hvor vi slapp så kommer det til å bli spennende og fylt av mange fine stunder og muligheter. 

Jeg har vært så heldig å blitt kjent med så utrolig mange flotte mennesker dette året, spennende mennesker som har vært fine og en berikelse i mitt liv. Og jeg håper til dels at de føler det samme tilbake. 😉 

Vi fikk oppleve å samle mange mennesker som betyr noe for oss til vårt bryllup 4. juni, en dag som ble større for oss enn vi noen gang hadde trodd. Dette er en av de mange anledningene der vi kjente på hvor heldige vi er, og hvor mange som stiller opp for oss og ville være med å feire og ikke minst skape fantastiske minner sammen med oss. 

Gjennom bloggen har det skjedd mye og jeg har kommet i kontakt med så mange fine mennesker. Spennende muligheter har bydd seg, noe dere kanskje kommer til å se mer av i 2018. 

Til slutt vil jeg si tusen takk for et fantastisk 2017. Jeg vil takke alle som har bidratt, vært rundt oss og vært tilstede i livene våre. Jeg håper vi kan fortsette å skape mange fine minner videre. Uforglemmelige lange kvelder med god mat, drikke og fine samtaler. Jeg håper også på nye muligheter innenfor bloggen og menneskene rundt!

Riktig godt nytt år og takk for det gamle!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

#osloliving #levlivet #bryllup #gaywedding #mennesker #fantastiskemennesker #levvakkert #interiør #nyttår #nyemuligheter #vakrehjem #hvilketliv #takk #takknemlighet

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg