Vårens nyheter fra Magnor glassverk!

Magnor glassverk kommer som vanlig med mange flotte og fargerike nyheter denne våren. Jeg var så veldig heldig å få muligheten til å bli med inn på bransjehuset i Oslo for å ta en liten titt på hva våren bringer oss. Det er alltid spennende å se hva som kommer av nyheter. Det er ofte slik i interiørverden at man ser de samme tingene mange steder og da er det ekstra gøy når tiden er kommet for noe nytt. 

Finn Schjøll gir oss flere fargesprakende nyheter med utgangspunkt i klassikerne hans og noe helt nytt. Boblen som har vært en stor hit i Norge kommer selvsagt i nye mint farger, og dere som har savnet en rosa vase kan bare glede dere! Fargespekteret er stort og det er noe for enhver stil. Denne våren kommer også noen rektangulære vaser ved navnet Kvarts! Her får du alt fra de klare og gjennomsiktige til lekre farger, noen virkelige sterke farger som viser stilsikkerhet og er litt røffe. 

Halvor Bakke kjører klassisk, men moderne stil. Han kommer med noe så hyggelig som et kaffeservise med tilhørende vaser. Vakkert, elegant og ganske tidløst er noen ord som kan beskrive her. Sette består av kaffekopp m/skål, asjett, vaser i diverse størrelser, kakespade og kakegafler i champagne farge. Koppene og asjettene har et klassisk mønster som ikke er dominerende og avsluttes med enkel gullkant. Tidløst og fint. 

Nyt noen bilder her eller sjekk ut Magnor sine sider på nett 😉

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#osloliving #levvakkert #vakrehjem #interiørmagasinet #magnorglassverk #finnschjøll #Halvorbakke #interiør #norskdesign #kunst #nyheter #vårnyheter #bransjehuset 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg