Mainstream er ut!

Detaljer er avgjørende for meg når vi snakker interiør. Det er detaljene som avgjør stilen, for meg. Tidligere har jeg ofte skrevet om at ting man har skal kunne brukes, og det står jeg inne for fortsatt. Denne gangen må jeg nok legge til at pynt med ting som ikke kan brukes og! 

Jeg må innrømme at jeg har begynt å oppleve stor glede ved ting som er plassert rundt, og som ikke har en eneste nytteverdi. Dette stemmer ikke helt. Jeg har stor tro på at vi mennesker liker å se fine ting rundt oss, og det i seg selv er for meg en slags nytteverdi.

Vi hører stadig oftere at det nå kommer en stilperiode der vi skal være mer personlige. Da tenker jeg som så, hva er det? Jeg tror hele veien folk har tenkt at det er personlig slik de har det hjemme, selv om det innebærer at alle har hatt grå sofa. Nå skal vi følge vår egen stil. Betyr dette at det blir et større utvalg av hva vi kan få kjøpt ute i butikkene? Jeg vet ikke, det blir spennende å se. 

Min tolkning av dette er å kjøre på med seg selv. Stilen min er nok litt mye for mange, og kanskje litt annerledes. For meg har det nemlig hele tiden vært viktig med detaljer og elementer som er fine å se på. Jeg kunne ikke levd uten et hjem med historie. Enten historie man har skapt selv, eller gammel historie som er regelrett kjøpt! Mange tenker at for å få en stil så må man kaste og kjøpe likt som det andre har. Har man sett det flere steder så får man enda mer lyst på nettopp disse tingene. Jeg tenker at man trenger hverken og kaste eller kjøp nytt bestandig. Sett ting du har sammen i nye grupper, og har du noe etter besteforeldre eller foreldre så trenger du ikke lenger å male det hvitt for å få det til å skli inn. Mainstream-interiør går det rykter om at snart er over, så skap dine egne detaljer og bruk farger som nettopp du setter pris på! 

Detaljer er mye forskjellig. For meg er det antikke rammer og kongelige bilder i spisestuen. Mine detaljer kommer aldri til å bli en stor hit som alle skal ha, og akkurat det er jeg glad for. Dette representerer meg og mine interesser. Til slutt må jeg legge til at hvis disse følerne som er satt ut om at main stream er ut stemmer, ja da tror jeg vi får se utrolig mye spennende og stilige interiører fremover. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#osloliving #mainstream #interiør #interior #levvakkert #personligstil #nytlivet #beyourself #interiordecor #styling 

1 kommentar
    1. veldig veldig bra skrevet :). synes det er viktig å kunne ha sin egen vei å gå og følge sin egen stil. hvis man hele tiden skal følge andre, så blir man bare kjedelig og grå. elsker mennesker som går sin egen vei og har sin egen unike stil. mange flotte bilder, ser ut som du har det veldig fint der du bor

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg