Et hjem med ulike soner

Renovering.

Det er noe det drives mye med av her i Norge. Jeg har gjort det mye selv. Det er gøy med forandringer, vi blir påvirket overalt av hvordan andre har det. Det blir også jeg. Vi ser alt det lekre og deilige på sosiale medier; freshe farger og nye mønstre (og jeg elsker det).

Personlig stil har jeg nevnt her på bloggen tidligere. For meg er det ekstremt viktig. Hvis det er noe vi har hørt mye om de siste tiårene så er det nettopp å åpne opp rom. Det kan virke som om alle vil ha store rom som flyter inn i hverandre og skaper en illusjon av “romslighet”. Og jeg må innrømme at det er lekkert, ja det er det.

Jeg kan allikevel ikke se for meg at jeg kunne levd slik. Jeg har prøvd på en måte. Jeg elsker nemlig vegger. Jeg vil ha kunst, speiler og lampetter på veggene. Soner er så viktig i et liv, det å ha muligheten til å gjøre forskjellige ting på forskjellige steder. Dette er absolutt ikke en kritikk av dere som har, eller ønsker åpne rom. Det er kanskje mer en forklaring på hvordan jeg selv fungerer og mine behov. 

Mitt hjem er delt opp i forskjellige rom, med relativt store dører. Jeg har prøvd å ikke ha like farger, men farger som passer til hverandre fra rom til rom. Det skal henge sammen på et eller annet nivå. Forskjellige rom har forskjellige muligheter og forskjellige bruksområder. Jeg elsker bokhyller, gamle ting og personlig stil. Det trengs derfor en hel del vegger her, dette er nok en av grunnene til at vi falt for leiligheten da vi kjøpte den. Det gir muligheten til å ha folk på besøk, og det gir mulighet for private samtaler. Jeg elsker å kunne servere velkomstdrinker i biblioteket og geleide gjestene videre inn til stuen før man går og setter seg i spisestuen for middag. 

Det viktigste av alt for meg er nettopp det å ha muligheten til å kunne være for seg selv uten å måtte være alene hjemme. Jeg synes nettopp dette gir muligheten for å skape et spennende hjem og interiør, fylt med historie og spennende detaljer. 

 

 

 

 

 

 

#osloliving #levvakkert #soner #vakrehjem #interiør #innredning #styling #inspirasjon #interiørinspirasjon #levlivet #klassisk #hvordaninnrede #personligstil 

 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg