Rokokko, DIY

Gøy er en nødvendighet. Jeg har det gøy når jeg har noe å gjøre og når jeg får muligheten til å være litt kreativ. Noen ganger skulle jeg ønske at det beste jeg viste var å ligge rett ut på sofaen å se på repriser av serier, men den gang ei! 

I dag fikk jeg hentet noen stil stoler som jeg har kjøpt på finn.no. Jeg synes stil stoler som dette er helt fantastisk. Det er fint å møblere med, og passer fint inn i en miks med litt større lenestoler. Dette kan vel sies å være en stol som virkelig gir muligheten til å møblere et rom på en typisk klassisk måte. Det er formene og størrelsen som tiltaler meg ved disse møblene, og kanskje det at alle kongelige opp igjennom tidene har hatt lignende? Dette er et av de møblene som er blitt et slags ikon og jeg vil virkelig ikke leve uten.

De som tror den skal se slik ut, ja de tar jo selvfølgelig grundig feil. Denne stolen skal selvfølgelig males og trekkes om, jeg tror det skal bli virkelig stilig og mye karakter. Hvordan den kommer til å se ut får dere se senere. Først må jeg finne stoff og farge som passer til. Jeg har gjort dette på noen andre stoler før, og det ble brukbart. Nå håper jeg at jeg skal ha teknikken klar for denne runden. 😉

Et lite tips

Disse stolene florerer det av på brukstider, kjøp og salg, bruktbutikker og andre secondhand steder. Det som er viktig å se etter er kvaliteten på stolene. Det er forskjellige typer rammeverk og dermed forskjellige typer kvalitet på stolene. Noen har ganske tynt på treverk og kan derfor ramle fort fra hverandre. Hvis du vil ha det billig og en stol til pynt kan du velge, men er det en stol som skal brukes så burde du være nøye på dette. 

Nå er jeg spent 🙂

 

 

 

 

#osloliving #levvakkert #vakrehjem #DIY #rokokko #stilmøbler #klassisk #konnger #dronninger #nytlivet #hobby #fritidssyssel #omtrekking #møbler #møblement #love #møblere #kreativt #bruktfunn 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg