Fargerik lunsj! #nytlivet

 

I dag slår jeg et slag for lunsjen! Når man inviterer venner og familie hjem så er det fort gjort at det blir en middag eller fest. Hva skjedde med lunsjen? Eller brunsjen om du liker det bedre? Dette er et tidspunkt på dagen som er ypperlig for alt. Man kan slå til med en tre-retters lunsj, man kan ha koldtbord eller ferdigsmurte rundstykker for den del. Og skal man tenke drikke, så kan du velge å vrake her og. Her kan man servere alt fra kaffe, te og mineralvann – til en god champagne! 

Det som er litt gøy med lunsj er at man kan være litt mer leken. Jeg kjører gjerne på med makroner og kabaret, og her blir det fort vin eller champagne. Hvis du har lyst til å legge lista et lite hakk høyere så er det utrolig stilig å servere maten i porsjonsformer. Dropp kabaret i brødform og lag en porsjon til hver gjest. Man kan virkelig leke seg. Og ja, klassikeren kabaret er faktisk godt!

For meg er en lunsj veldig mye mer enn god mat. Det er godt selskap og ikke minst så får man anledning til å dekke et bord. Borddekking er en gøy og en hyggelig handling ovenfor de du har bedt på besøk. Man spiser med øynene som de sier. Denne lunsjen hadde jeg lyst til at skulle være noe litt nytt og ikke bare den klassiske hvite damasken. Jeg synes dessuten at vi nå er inne i en årstid som krever litt farge. Jeg kjenner jeg blir glad av farger, og det er utrolig gøy å pushe grensene sine litt i forhold til hva man føler seg helt trygg på. 

Jeg gikk for lyseblått og gull. Vasene er mikset, alt fra bestemor sine gamle til noen nye fra Magnor glassverk. Det kan være veldig stilfullt å bruke tørkede hortensiaer, det trenger ikke bestandig å være helt friskt og nytt. Makronene fikk spreke farger og noen resteblomster etter en gammel nellikbukett fikk sin siste sjanse til å briljere. Sølvlysestaker er etter min mening påkrevd hvis man har lyst på litt stil. Og skal man drikke champagne så er det veldig gøy å servere av skåler. 😉 Skålene er og fra Magnor glassverk. 

Be inn til lunsj og nyt livet 😉

 

 

 

 

 

 

 

 

#osloliving #levvekkart #vakrehjem #nytlivet #interiør #interior #styling #lunsj #makroner #kabaret #stil #levlivet 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg