Boutiqe 1854, en hyggelig lørdagshandel!

Nye stoler, jeg er alltid på utkikk etter det ene og det andre. Noe som skinner litt igjennom her på bloggen er kanskje det at jeg er litt i overkant glad i puter, fine stoffer og litt forskjellige stoler. Sosial møblering liker jeg å kalle det. Andre vil kanskje kalle det å fylle et rom til randen. Dronning Alexandra av England (Dronning Maud sin mor) hadde en del av denne type stil (fylt til randen). 

Noe annet jeg liker er å finne spesielle elementer som ikke alle andre har, og så elsker jeg å møte hyggelige mennesker. Da er det bare en ting å gjøre og det er å ta turen innom Boutiqe1854. Denne butikken drives av mennesker som er genuint opptatt av interiør og av de spesielle tingene. Her kan du finne de lekreste småtingene som er med på å forandre alt. Her har kjøpt alt fra speiler til forstørrelsesglass og vannkanner. Jeg har fulgt flittig med denne butikken og fikk med meg noen lekre nyheter altså stoler. Stoler i nydelige farger og stoffer. Formene er virkelig kule og man finner ikke helt de samme over alt, litt retro og mye glam. 

Er du på utkikk etter noe nytt til leiligheten eller huset så er dette stedet å stikke innom. Nettbutikken er også pusset opp www.Boutiqe1854.no og blitt lekker. Jeg har også fått se noen nyheter på sofafronten og litt andre ting. Det blir veldig spennende. 

Noe av det beste jeg vet er og kunne stikke innom butikker der jeg får lov til å leke meg litt. Nettopp det å style stolene litt for å se hva som jeg synes passer og hva jeg kunne tenke meg hjemme. Hva slags stol eller puff jeg ender opp med til stuen er jeg fortsatt spent på, men disse formene og fargene skal det litt til å finne maken til. Og selvsagt fant jeg en byste, og den trenger jeg virkelig! Stikk innom å sjekk 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#osloliving #levvakkert #vakrehjem #interiør #nettbutikk #oneofthekind #elementer #interior #interiorlove #maison #spesielleting #nytlivet #butikk #oslolove #løkka #grünerløkka #oslo #tingogtang

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg