Kongelig intervju i hjemmet!!

Kongelige elementer og historie er noe som gir meg mye, men at jeg interesserer meg for akkurat det er kanskje ikke det folk bryr seg så veldig mye om. Dere som har fulgt meg litt har kanskje fått med seg at det er en slags gjenganger her hjemme og et av mine referansepunkt. 

 

Jeg har samlet i mange år, og det er mye som fascinerer meg ved selve monarkiet, men også de menneskene det har handlet om. Det litt mystiske og overordnede kanskje. Jeg har samlet på alt fra portretter av kongelige til vaser og andre små gjenstander. Det som er min største glede av samlingen er nok bøkene, det er her den store gleden ligger. Så er det slik at når man leser om bestemte personer som fascinerer deg så danner du deg et bilde av dette menneske. Det er da det blir morsomt når du begynner å finne portretter og andre ting av disse. For meg startet alt med en bok, så leser du deg litt fremover i generasjonene og etterhvert begynner du å studere tiden litt bakover. 

Som sagt er dette min greie, kanskje litt uinteressant for mange. Så en dag ringte de fra hjemmet for å stille noen spørsmål rundt mine Figgjo platter av den norske kongefamilien. Plutselig ble det noen bilder og litt tekst fra nettopp Osloliving! Det er på trykk denne uken, som for meg er ufattelig gøy. Nettopp fordi det viser til en interesse for dette som kanskje er litt sært. For meg er det historie om det moderne Norge, historie om hvordan landene i Europa en gang har hørt sammen. Alt dette forteller så mye. Videre i innlegget her ser dere flere bilder av de forskjellige plattene! I ettertid har jeg også klart å få tak i Prinsesse Ragnhild.

Og til slutt må jeg innrømme at det er litt gøy med et lite skryteinnlegg her på bloggen om å få være med i en del av hjemmet, Norges mest kjøpte ukeblad? 🙂

Sjekk det ut om dere vil 😉

 

 

 

 

 

 

 

 

#osloliving #levvakkert #platter #figgjo #samling #interiør #interior #styling #hobby #interesse #hjemmet #egmont #historie #Europa #kongelig

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg