Påske, vårens første tegn!

Det begynner å nærme seg den deilige delen av året igjen. Den tiden med noen ekstra fridager og forhåpentligvis noen grønne knupper snart og kanskje noe mulighet til å hente seg litt inn igjen. Påsken er en deilig tid. Det er en tid som betyr mye forskjellig for mange mennesker. For noen er kanskje det religiøse perspektiv det viktigste, men for andre er det noen fine fridager med familie og venner. 

Til jul har jeg godt over 12 kasser med julepynt, men til påske tenker jeg litt annerledes. Påsken er nemlig en liten pose med noen egg, for her er det blomster som står i fokus. Det er så mye billig og vakre blomster man kan få tak i til påske, både i form av potteplanter og kuttede blomster. For meg er påsken nettopp det å ta frem det fineste man har av serviser og be familie og venner på middag og hyggelige stunder.  

Lysekronen er pyntet med egg og noen vaser begynner å bli fylt av løk og litt annet stæsj. Jeg gleder meg til å dekke et vårlig bord, dekke på med serviser av grønt og gult. Lys skal tennes og livet skal nytes! Dette er litt inspirasjons bilder fra forrige påske, jeg har nemlig vært ute å ordnet litt i dag. Noen nye blomster er kjøpt og litt andre detaljer. Det er alltid hyggelig å pynte og styre litt høytider og jeg synes det er spesielt godt når det kan være i form av grønne og vårlige ting. Jeg skulle virkelig ønske at påsken skulle nytes i en hytte på fjellet med familie og venner, jeg kjenner jeg er litt misunnelig på de som skal til fjells. Påsken skal for våres del nytes her hjemme, men det er noen etterlengtede fridager som kommer 😉

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#osloliving #påske #påskepynt #styling #påskepynt #løkblomster #løk #blomster #fridager #nytlivet #pynt #påskeferie

Siste innlegg