#Bypåske, er hverdagen velkommen?

For en en nydelig påske! Her har det vært virkelig ferie, og sosiale medier har det vært dårlig med. Dette har vært en etterlengtet uke som har blitt brukt til å lese bok, være med familie og gått turer med hunden. Det har virkelig vært en pause i hverdagen og det er så uendelig godt!

I år så ble det bypåske for våres del, og det har virkelig vært å anbefale. Bilder på Instagram og Snapchat av folk i solveggen på en hytte har sett helt nydelig ut. Og jeg må innrømme at jeg gjerne skulle hatt det slik, men bypåsken har heller ikke vært å forakte. Det er utrolig hva man kan finne på selv på helligdager. Vi startet med litt champagne og afternoon tea på grand. Det er noe med omgivelsene og alt det bringer med seg. Jeg elsker å gjøre slike små ting som det, det behøver ikke å vare en hel dag. 

Denne ferien hadde jeg egentlig tenkt til å pløye igjennom noen bøker og ligge rett ut på sofaen og nyte. Problemet blir som regel at jeg er ikke så god til å ligge rett ut og ikke gjøre noe spesielt i mer enn 20 min. For å si det slik har finn.no og boden fått gjennomgå denne uken, og det er mye du kan få solgt 😉

Vinduer er vasket, planter er pottet om, stuene er om møblert og jeg venter nå på vår. Det er et par andre elementer jeg ikke har skrevet noe om her, men jeg gleder meg til å dele det med dere litt senere! Det blir en spennende vår! 

Jeg håper dere alle har hatt en nydelig påske med alt det består av. Jeg er ikke klar for jobb og vanlig liv igjen, men det er rart med det hvor lett det går. 

LES OGSÅ: Sy putetrekk selv!

LES OGSÅ: Påske, vårens første tegn!

LES OGSÅ:Kongelig intervju i hjemmet!

LES OGSÅ: Boutiqe 1854, en hyggelig lørdagshandel!

LES OGSÅ: Lunsj! #nytlivet

LES OGSÅ:Menneskets og min beste venn!

LES OGSÅ: Ut med plast- inn med noe levende!

LES OGSÅ: Rokokko, DIY

LES OGSÅ: Et hjem med ulike soner

LES OGSÅ: Mainstrem er ut!

LES OGSÅ: Vårens nyheter fra Magnor glassverk!

LES OGSÅ: Tulipan kurs med Finn Schjøll!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#osloliving #levvakkert #vakrehjem #påsken2018 #påskeferie #nytlivet #bypåske 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg