Bursdag, jul og sommerferie på en gang! 17 Mai!

 

 

Bare for å stresse folk litt, nei det er ikke derfor jeg gjør det. Ofte tenker jeg at mange stresser litt vel mye med planlegging av både det ene og det andre, min erfaring er at en 17 mai frokost blir hyggelig uansett og ofte det samme med julaften og andre feiringer. Så er det den andre siden av dette aspektet, nemlig de som koser seg med å planlegge og nyter det og uten å plage andre med det. Jeg plager dere litt akkurat nå. 

17. Mai står for døren det er faktisk bare en og en halv måned igjen. Dette er bursdag, sommerferie og juleferie på en gang, jeg elsker 17 Mai. Jeg gleder meg vilt til å se de nydelige bunadene og brede smilene i gatene igjen. I tradisjonen tro starter vi med frokost her hjemme etterfulgt av tog i sentrum og alt det morsomme som følger med. Jeg gleder meg til å høre korpset og mennesker som synger i kor på Ja vi elsker og det som følger med. 

Og det er nettopp dette, det er så godt å ha noe å glede seg til. Noen bilder er lagt med fra tidligere år og jeg håper virkelig at det blir samme stemning i år, den gode vårfølelsen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#osloliving #17mai #alltidnoeågledesegover #levvakkert #vakrehjem #styling #nasjonaldag #forventninger #interiør #interior #oslo

1 kommentar

Siste innlegg