Endelig vår og det spirer i balkongkassene!

Jeg tenkte at jeg måtte komme med en liten oppdatering på plantingen min, eller rettere sagt fra frø til planter. Jeg har fått noen nye tips som jeg tenkte jeg skulle dele med dere. 

Frøene har blitt til små planter, jeg er litt overrasket dette har gått fortere enn jeg trodde. Blomstene er nå tatt ut av plast pottene og plantet i kasser. De gamle pottene er selvfølgelig vasket og pakket sammen, så de kan brukes på nytt til senere. Dette er kanskje ikke helt estetisk fint enda, men de skal bli ganske kraftige og fine planter. Blomkarse er en blomst som har en organisk fin form og slynger seg litt dit den vil. Dette blir spennende. 

Jeg er så heldig at jeg har en svigerfar som er veldig god på blomster og er botaniker Han kommer med mange gode tips som jeg har lært at det er veldig lurt å ta til seg. Et av disse tipsene er jeg nesten nødt til å dele med dere. Vi ønsker oss frodige og tette planter, ikke lange og stilkete. Det er nettopp derfor plantene nå står ute, når de stikker over jorden så har de det best ute. Og dette er litt jobb, for de liker selvsagt ikke minus grader. Her er det bare å brette opp armene og bære ut og inn hver dag (for en periode). Slik får man tette og frodige planter. Sjekk gjerne ut bloggen hans Kulnatur! Og hvis plantene overlever her, så får dere selvsagt flere oppdateringer 😉

LES OGSÅ:Loppemarked #love

LES OGSÅ: Det å være gnien!

LES OGSÅ: Bursdag, jul og sommerferie på en gang! 17 mai!!

LES OGSÅ: Bypåske er hverdagen velkommen?

LES OGSÅ: SY putetrekk selv!

LES OGSÅ: Påske, vårens første tegn!

LES OGSÅ: Kongelig intervju i hjemmet!

LES OGSÅ: Boutiqe 1854, en hyggelig lørdagshandel!

LES OGSÅ: Fargerik lunsj! #nyt livet

LES OGSÅ: Menneskets og min beste venn!

LES OGSÅ: Ut med plast!

LES OGSÅ: Rokokko DIY!

LES OGSÅ: Et hjem med ulike soner!

LES OGSÅ: Mainstrem er ut!

LES OGSÅ: Vårens nyheter fra Magnor glassverk!

LES OGSÅ: Tulipankurs med Finn Schjøll!

 

 

 

 

#osloliving #levvakkert #vakrehjem #diy #plantselv #vår #blomkarse #utendørs #veranda #balkongliv #livetibyen 

1 kommentar

Siste innlegg