Pop up store og godt samarbeid!

 

En av faktorene til at jeg liker å blogge er det å bli kjent med nye mennesker. Det er utrolig gøy og stifte nye bekjentskaper, spesielt innenfor bransjen med interiør. Jeg har stor tro på at livet blir morsommere og at man kan få til helt nye ting om man får muligheten til å samarbeide med andre. 

 

Som mange har sett har jeg tidligere skrevet om forskjellige butikker jeg liker og da mener jeg også de fantastiske menneskene bak butikkene. Jeg har blitt kjent med mange og har nå fått muligheten til å samarbeide med flere folk, dette blir så gøy!

Creative living as åpner nå en pop up store I oslo nærmere sagt Sofies gate 66A. Dette er et butikk lokale som kommer for salg og Creative living teamet skal få lov til å legge litt glans på det først. Butikken blir tilgjengelig i perioden mellom 25April til 6Mai. Her blir det mulighet til å stikke innom eller bestille time for å få interiør hjelp av de fantastiske menneskene bak creative living. De tilbyr her veiledning på valg av stil, tekstiler, farger og alt som hører til. Dette firmaet jobber mye med innredning for enkeltpersoner, innredning av butikker, styling av bolig til salgs og mye mer. 

I tillegg til veiledning timene så blir det salg av interiørartikler, virkelig stilige elementer fra Boutiqe 1854. Denne butikken stiller opp og jobber virkelig med å bli gjøre butikk til noe nytt. Jeg har skrevet en del om Boutiqe1854 før på bloggen. De har stilfulle artikler både innenfor litt større møbler og litt mindre gjenstander. En av de tingene som jeg liker så godt med denne butikken er nettopp det at det er litt spesielt det du får kjøpt her. Du kan få tak i ting du ikke ser i alle hjem.

Min rolle oppi alt dette er malerier, det er ikke noe jeg har nevnt så mye om her på bloggen tidligere. Jeg har fra tid til annen malt bilder, jeg har flere på veggen her hjemme som jeg liker veldig godt og nå skal de stilles ut. Jeg gleder meg til å se bildene mine henge sammen med fine ting fra Boutiqe 1854 og i et lokale hvor dyktige folk fra Creative living skal jobbe. Det er ufattelig gøy å gjøre dette samarbeide. Jeg oppfordrer alle som har lyst, enten det er for å kjøpe en liten ting i butikken eller om det er for å få litt veiledning eller om du trenger et nytt bilde til å stikke innom.

Både Boutiqe1854 og Creative living kan du og følge på instagram for å se alt av deres arbeider! Det kommer mer informasjon de nærmeste dagene! Jeg gleder meg!

 

 

 

 

 

 

#osloliving #levvakkert #vakrehjem #creativlivingas #Boutiqe1854 #interior #popupsstore #interiør 

1 kommentar

Siste innlegg