Pop up store og godt samarbeid!

 

En av faktorene til at jeg liker å blogge er det å bli kjent med nye mennesker. Det er utrolig gøy og stifte nye bekjentskaper, spesielt innenfor bransjen med interiør. Jeg har stor tro på at livet blir morsommere og at man kan få til helt nye ting om man får muligheten til å samarbeide med andre. 

 

Som mange har sett har jeg tidligere skrevet om forskjellige butikker jeg liker og da mener jeg også de fantastiske menneskene bak butikkene. Jeg har blitt kjent med mange og har nå fått muligheten til å samarbeide med flere folk, dette blir så gøy!

Creative living as åpner nå en pop up store I oslo nærmere sagt Sofies gate 66A. Dette er et butikk lokale som kommer for salg og Creative living teamet skal få lov til å legge litt glans på det først. Butikken blir tilgjengelig i perioden mellom 25April til 6Mai. Her blir det mulighet til å stikke innom eller bestille time for å få interiør hjelp av de fantastiske menneskene bak creative living. De tilbyr her veiledning på valg av stil, tekstiler, farger og alt som hører til. Dette firmaet jobber mye med innredning for enkeltpersoner, innredning av butikker, styling av bolig til salgs og mye mer. 

I tillegg til veiledning timene så blir det salg av interiørartikler, virkelig stilige elementer fra Boutiqe 1854. Denne butikken stiller opp og jobber virkelig med å bli gjøre butikk til noe nytt. Jeg har skrevet en del om Boutiqe1854 før på bloggen. De har stilfulle artikler både innenfor litt større møbler og litt mindre gjenstander. En av de tingene som jeg liker så godt med denne butikken er nettopp det at det er litt spesielt det du får kjøpt her. Du kan få tak i ting du ikke ser i alle hjem.

Min rolle oppi alt dette er malerier, det er ikke noe jeg har nevnt så mye om her på bloggen tidligere. Jeg har fra tid til annen malt bilder, jeg har flere på veggen her hjemme som jeg liker veldig godt og nå skal de stilles ut. Jeg gleder meg til å se bildene mine henge sammen med fine ting fra Boutiqe 1854 og i et lokale hvor dyktige folk fra Creative living skal jobbe. Det er ufattelig gøy å gjøre dette samarbeide. Jeg oppfordrer alle som har lyst, enten det er for å kjøpe en liten ting i butikken eller om det er for å få litt veiledning eller om du trenger et nytt bilde til å stikke innom.

Både Boutiqe1854 og Creative living kan du og følge på instagram for å se alt av deres arbeider! Det kommer mer informasjon de nærmeste dagene! Jeg gleder meg!

 

 

 

 

 

 

#osloliving #levvakkert #vakrehjem #creativlivingas #Boutiqe1854 #interior #popupsstore #interiør 

Endelig vår og det spirer i balkongkassene!

Jeg tenkte at jeg måtte komme med en liten oppdatering på plantingen min, eller rettere sagt fra frø til planter. Jeg har fått noen nye tips som jeg tenkte jeg skulle dele med dere. 

Frøene har blitt til små planter, jeg er litt overrasket dette har gått fortere enn jeg trodde. Blomstene er nå tatt ut av plast pottene og plantet i kasser. De gamle pottene er selvfølgelig vasket og pakket sammen, så de kan brukes på nytt til senere. Dette er kanskje ikke helt estetisk fint enda, men de skal bli ganske kraftige og fine planter. Blomkarse er en blomst som har en organisk fin form og slynger seg litt dit den vil. Dette blir spennende. 

Jeg er så heldig at jeg har en svigerfar som er veldig god på blomster og er botaniker Han kommer med mange gode tips som jeg har lært at det er veldig lurt å ta til seg. Et av disse tipsene er jeg nesten nødt til å dele med dere. Vi ønsker oss frodige og tette planter, ikke lange og stilkete. Det er nettopp derfor plantene nå står ute, når de stikker over jorden så har de det best ute. Og dette er litt jobb, for de liker selvsagt ikke minus grader. Her er det bare å brette opp armene og bære ut og inn hver dag (for en periode). Slik får man tette og frodige planter. Sjekk gjerne ut bloggen hans Kulnatur! Og hvis plantene overlever her, så får dere selvsagt flere oppdateringer 😉

LES OGSÅ:Loppemarked #love

LES OGSÅ: Det å være gnien!

LES OGSÅ: Bursdag, jul og sommerferie på en gang! 17 mai!!

LES OGSÅ: Bypåske er hverdagen velkommen?

LES OGSÅ: SY putetrekk selv!

LES OGSÅ: Påske, vårens første tegn!

LES OGSÅ: Kongelig intervju i hjemmet!

LES OGSÅ: Boutiqe 1854, en hyggelig lørdagshandel!

LES OGSÅ: Fargerik lunsj! #nyt livet

LES OGSÅ: Menneskets og min beste venn!

LES OGSÅ: Ut med plast!

LES OGSÅ: Rokokko DIY!

LES OGSÅ: Et hjem med ulike soner!

LES OGSÅ: Mainstrem er ut!

LES OGSÅ: Vårens nyheter fra Magnor glassverk!

LES OGSÅ: Tulipankurs med Finn Schjøll!

 

 

 

 

#osloliving #levvakkert #vakrehjem #diy #plantselv #vår #blomkarse #utendørs #veranda #balkongliv #livetibyen 

Loppemarked #love

 

 

Jeg elsker loppemarkeder! Det er en gylden mulighet til å skaffe noen fine juveler eller billig skvip. Noe nytt er det for deg uansett. Det kryr av folk, jeg er ikke så kjent rundt om i landet og hvordan det fungerer andre steder. I oslo river folk ned gjerder og her helt klin gale for å komme først inn. Jeg er en av de som står litt lenger bak i køen og venter på tur, det kan bli litt kleint. Denne helgen ble det altså loppemarked på Marienlyst skole her i Oslo. 

Det er et par taktikker som kan være lurt å tenke over før man stormer et loppemarked, tenk deg godt om hva du egentlig er interessert i. Er det blomsterpotter og pynt fra Nille? Jeg løper alltid først til bøkene, her kan man gjøre noen virkelig gode kupp og bøker er dyrt. Jeg ser etter de gamle bøkene, krim er uaktuelt for meg. Du kan finne bøker som ikke har vært bladd i en gang. Jeg har mer sansen for gamle biografier der det ramler ut med avisutklipp og det ene og det andre.

Neste regel (etter min mening) er at finner du noe som noen i familien eller nære venner samler på, ja da kjøper du det! Min mor har samlet på et service fra stavanger flint som jeg kom over denne helgen. Man kjøper det med en gang og ringer etterpå, slik er det bare! 

Neste på listen er enten porselen avdelingen eller møbler, jeg er alltid ute etter begge deler. Jeg har litt flaks med akkurat det at jeg er ute etter litt andre ting enn det mange andre er. Ikea møbler og slike ting er uaktuelt. Jeg fikk tak i en stilstol fra rundt 60 tallet i Gustaviansk stil. Det er ikke en antikvitet eller noe, men vakkert nok møbel når man kan få det til 60kr. Skulle jeg ha hatt 6 stykker så hadde kostet mer. Se etter ting det bare er en av, eller to! Da ser det mindre verdifullt ut. Og det er jo de billige kuppene som er morsomt med et loppemarked.

Siste tips er å grave i esker, ta tak i ting som ser slitent eller ødelagt ut som du ser at du kan fikse. På min stol var det en stor flekk, men det er utrolig enkelt å trekke om. Skal du være skikkelig gjerrig så tar du en gammel skjorte i skapet, det er det du trenger til en stol. 

Jeg er veldig fornøyd med de to tingene jeg kjøpte til meg selv, virkelig en billig måte og oppdatere en entré eller et gjesterom på!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#osloliving #levvakkert #bruktfunn #nytlivet #loppemarked #tips #styling #interiør #interior #stilkopi #oslo #Stavangerflint #miljø 

Det å være gnien!

 

Jeg elsker å bruke penger for å kjøpe meg ting, men jeg kan også være skikkelig gnien. Når man er skikkelig gnien og blander det med blomster så blir det frøpakker. Jeg får en utrolig god følelse inni meg av å handle, og spesielt de tingene som er litt spesielle. På den andre siden er jeg såpass gnien og prioriterer godt hvor pengene blir brukt. Jeg tar alltid vare på plast potter etter døde planter, eller lyng når man har det til høsten. Du kan alltid bruke det til noe igjen og det er bortkastet å kjøpe nye.

Jeg har nå startet våren for fullt, riktig nok inne i stuen. Alle plast pottene jeg har samlet på har kommet til god nytte. Nå har jeg sådd sommerens blomster som hittil er blomkarse og ringblomster. Man får lett jord og noen pakker frø for 300kr, skulle jeg ha kjøpt blomster til kassene under sesongen kommer det fort på 1500-2000kr. 

Dette er første gang jeg gjør, så får vi se om jeg nå har tapt 300kr eller om dette går bra. Misforstå ikke, dette handler ikke bare om å spare penger. Det handler om at jeg trenger prosjekter å holde på med. Og så er det utrolig gøy (som regel) å se resultatet av de prosjektene man setter i gang med. Det er som når man har pusset opp et rom og er fornøyd, det er en så god følelse. Det er nøyaktig denne følelsen jeg håper å sitte igjen med når jeg til sommeren sitter på balkongen og ser utover. 

Det å så frø skal være et relativt enkelt prosjekt, noe alle skal klare sies det. Så får vi se, kanskje jeg har begynt for tidlig eller for sent. Det handler om jord, potter , vann og frø! Jeg tenker at det handler om det samme som med alt annet, man starter med noe som er relativt enkelt å få til. Hvis dette funker i år så går man litt mer drastisk til verks neste år. Aller helst skulle jeg hatt mitt eget lille orangerie på landstedet mitt. I år får det holde med vinduskarmen i spisestuen!

Jeg er i full gang og gleder meg til å se resultatet.

 

 

 

 

#osloliving #levvakkert #blomster #plantselv #DIY #gjørdetselv #balkong #uteliv #hageliv #livetibyen 

Bursdag, jul og sommerferie på en gang! 17 Mai!

 

 

Bare for å stresse folk litt, nei det er ikke derfor jeg gjør det. Ofte tenker jeg at mange stresser litt vel mye med planlegging av både det ene og det andre, min erfaring er at en 17 mai frokost blir hyggelig uansett og ofte det samme med julaften og andre feiringer. Så er det den andre siden av dette aspektet, nemlig de som koser seg med å planlegge og nyter det og uten å plage andre med det. Jeg plager dere litt akkurat nå. 

17. Mai står for døren det er faktisk bare en og en halv måned igjen. Dette er bursdag, sommerferie og juleferie på en gang, jeg elsker 17 Mai. Jeg gleder meg vilt til å se de nydelige bunadene og brede smilene i gatene igjen. I tradisjonen tro starter vi med frokost her hjemme etterfulgt av tog i sentrum og alt det morsomme som følger med. Jeg gleder meg til å høre korpset og mennesker som synger i kor på Ja vi elsker og det som følger med. 

Og det er nettopp dette, det er så godt å ha noe å glede seg til. Noen bilder er lagt med fra tidligere år og jeg håper virkelig at det blir samme stemning i år, den gode vårfølelsen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#osloliving #17mai #alltidnoeågledesegover #levvakkert #vakrehjem #styling #nasjonaldag #forventninger #interiør #interior #oslo

#Bypåske, er hverdagen velkommen?

For en en nydelig påske! Her har det vært virkelig ferie, og sosiale medier har det vært dårlig med. Dette har vært en etterlengtet uke som har blitt brukt til å lese bok, være med familie og gått turer med hunden. Det har virkelig vært en pause i hverdagen og det er så uendelig godt!

I år så ble det bypåske for våres del, og det har virkelig vært å anbefale. Bilder på Instagram og Snapchat av folk i solveggen på en hytte har sett helt nydelig ut. Og jeg må innrømme at jeg gjerne skulle hatt det slik, men bypåsken har heller ikke vært å forakte. Det er utrolig hva man kan finne på selv på helligdager. Vi startet med litt champagne og afternoon tea på grand. Det er noe med omgivelsene og alt det bringer med seg. Jeg elsker å gjøre slike små ting som det, det behøver ikke å vare en hel dag. 

Denne ferien hadde jeg egentlig tenkt til å pløye igjennom noen bøker og ligge rett ut på sofaen og nyte. Problemet blir som regel at jeg er ikke så god til å ligge rett ut og ikke gjøre noe spesielt i mer enn 20 min. For å si det slik har finn.no og boden fått gjennomgå denne uken, og det er mye du kan få solgt 😉

Vinduer er vasket, planter er pottet om, stuene er om møblert og jeg venter nå på vår. Det er et par andre elementer jeg ikke har skrevet noe om her, men jeg gleder meg til å dele det med dere litt senere! Det blir en spennende vår! 

Jeg håper dere alle har hatt en nydelig påske med alt det består av. Jeg er ikke klar for jobb og vanlig liv igjen, men det er rart med det hvor lett det går. 

LES OGSÅ: Sy putetrekk selv!

LES OGSÅ: Påske, vårens første tegn!

LES OGSÅ:Kongelig intervju i hjemmet!

LES OGSÅ: Boutiqe 1854, en hyggelig lørdagshandel!

LES OGSÅ: Lunsj! #nytlivet

LES OGSÅ:Menneskets og min beste venn!

LES OGSÅ: Ut med plast- inn med noe levende!

LES OGSÅ: Rokokko, DIY

LES OGSÅ: Et hjem med ulike soner

LES OGSÅ: Mainstrem er ut!

LES OGSÅ: Vårens nyheter fra Magnor glassverk!

LES OGSÅ: Tulipan kurs med Finn Schjøll!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#osloliving #levvakkert #vakrehjem #påsken2018 #påskeferie #nytlivet #bypåske