Høst inspirasjon

Den delen av året er kommet som er preget av det naturlige, hyggelige og masse farger. Høsten er deilig årstid, det er smekkfullt av farger i alle forskjellige toner og fasonger. Denne årstiden er kanskje det jeg forbinder mest med kos og hygge. Mange savner sommer og varme, men jeg må ærlig innrømme at jeg har lite imot å ta på meg en frakk og en ullgenser. Dette er kos!

Høsten byr på så mangt og hvis vi skal tenke stil og dekorering så kan man finne på så mye fint. Dette er virkelig årstiden for å ta utgangspunkt i naturen, det er så mye fint å finne overalt nå. Det er bare å komme seg ut og virkelig kikke rundt, se på fargene og kjenn på den deilige lufte. Inspirasjonen flyter rundt. Strengt tatt trenger man ikke å style så mye, det er vakkert og naturlig slik det er. En frakk og et skjerf holder litt sånn billedlig skrevet. Fyr i peisen, varm kaffe og kanskje en suppe? Da har du stemningen der med en gang. Levende lys og kos, det er det som hører høsten til.

Poenget er at hvis du har lyst til å få litt høst stemning hjemme så er det ikke så mye du trenger å gjøre. Mitt tips er og alltid sette frem litt ekstra lysestaker og telys holdere, det er så deilig en høstkveld. Man trenger som regel noen deilige pledd og puter i sofa og i stoler og vil du toppe dette kan du alltids lage en høstkrans. Personlig så liker jeg noen litt viltre buketter med blomster med høstens farger. I år kan man bare putte blomster ned i en vase, man trenger ikke en gang å lage en “pyntet” bukett lenger. Nå skal det være litt viltert og romantisk, dette er gøy. Hvis man har lyst til å pynte litt ekstra ved inngangen så kan man slå til med å lage en nydelig krans av det man finner ute. Det er alltid hyggelig å ha noe å drive med og pynte litt så andre ser det. Jeg valgte å lage en krans av blåbærlyng som ble plukket litt tidligere i år. Dette er veldig hyggelig og du trenger ikke mer enn litt ståltråd og noe lyng eller kvister. 

Jeg håper dere har tenkt til å nyte høsten fullt ut og utnytte alle de fine mulighetene og ta en kikk ute på hvor elegant og realt naturen klarer å gjøre det! Her er det bare å nyte og være kreative.

 

LES OGSÅ: Kjøpt lykke er helt greit!

LES OGSÅ: Grønne fingre og samlemani?

LES OGSÅ: Lag din egen bildevegg!

LES OGSÅ: Enkle tips til oppussing av entreen!

LES OGSÅ: Bærekraftige tepper og tradisjonsrikt håndverk!

LES OGSÅ: Barndomsminner på sitt beste!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#osloliving #levvkkert #vakrehjem #nytlivet #høstinspirasjon #lyng #hjemmelagetkrans #maisoninteriør #nythøsten

Le Creuset, ny farge og inspirasjon!

Hvis du ønsker deg noe nytt til kjøkkenet og har lyst til å satse på noe som er tidløst og klassisk så er det bare å gå for Le Creuset. Le Creuset har drevet med design siden 1925 og lager kvalitets produkter som man virkelig blir glad i! Dette er elementer på et kjøkken som man virkelig kjenner igjen.

Le Creuset lager alt fra kaffekopper til støpejernsgryte og melkemugge. Dette er tidløst og rustikt og passer inn i mange hjem. Hvis man liker å være på et kjøkken er det også gøy med kvalitets produkter. Matopplevelsen er fantastisk og det er ekstra gøy når man kan starte det med gode produkter. Som det er blitt sagt gjennom mange generasjoner så spiser vi også med øynene og det er lekkert når man får noe fint å servere mat på og med. Noe av det jeg liker best med LeCreuset er at man faktisk kan sette hele gryta på bordet, det er rustikt og stilig. 

Jeg var så heldig å få se utstillingen på Bransjehuset denne høsten og Le Creuset fortsetter med alle sine klassikere, men kommer alltid med noen spennende nyheter og. Nyhetene kan være alt fra en ny type gryte eller skåler og nye farger. Denne høsten har de slått til med en ny fantastisk blåfarge nemlig Deep Teal. Noen sesonger har vært preget av pasteller og noe sort så det er lekkert å se en så kraftig farge igjen, virkelig stilig! Det morsomme med Le Creuset er det at de kjører løpet fullt ut for du kan jo selvfølgelig få hele serien i samme farge. Her er alt du kan drømme om i et veletablert kjøkken! 

Det er bare å begynne å ønske seg om det er en gryte eller en kopp, eller et aldri så lite frokost servise. Det begynner å bli et godt utvalg av farger og, så man kan velge det som passer seg selv best. Sjekk bildene

 

LES OGSÅ: Tokyo!

LES OGSÅ: Lekre nyheter fra Magnor!

LES OGSÅ: Prikken over i-en!

LES OGSÅ:Inspirasjon, nyheter og høst!

LES OGSÅ: Kjøpt lykke er helt greit!

 

 

 

 

 

#osloliving #levvakkert #vakrehjem #LeCreuset #kitchen #kjøkkeninspirasjon #farger #spismedøynene #nyfarge #tidløst