Nå er det snart jul!

 

Nå er det rett rundt hjørnet, den deilige tiden av året som jeg alltid gleder meg noe ekstremt til. Jeg er som vanlig litt usikker på hva det egentlig er jeg er så glad for med julen. Forhåpentligvis så er det takknemligheten over å få være sammen med venner og familie som betyr mye for oss. Det kan også være at det er sosialt akseptabelt å overdrive pynting til det ekstreme. Vi kan jo slå disse sammen så er det kanskje på en måte greit?

Det er ingen hemmelighet at jeg liker å pynte eller å gjøre det hyggelig som jeg mener det er. Jeg gleder meg virkelig til i år, ny pynt og gamle tradisjoner. Jeg planlegger og har selvfølgelig startet forberedelsene. Noe ny pynt er kjøpt inn og veldig mye av det gamle skal finnes frem igjen, men i år blir det kanskje mer klassiske og tradisjonelt enn tidligere og jeg gleder meg.

Jul og selve desember er en tid på året som jeg tenker og vil at skal handle om varme, tid og ikke minst glede. Man skal få lov til å nyte litt og hente seg inn. Nettop derfor tenker jeg alltid at det er lurt å begynne forberedelsene tidlig, hvem gidder å stresse i desember hvis man kan gjøre en del nå?

Det er mye som kan gjøres på forhånd, om man pynter mye eller lite. Jeg har vasket sengetøyet fra i fjor og strøket det, gardinene henger til lufting, dette er dumme ting å starte desember med. Man kan allerede nå sjekke lyspærer i julestjernene og om dukene ikke har stearin flekker om man bruker dette. Man kan begynne så smått å tenke på kranser om dette er noe man i år kunne tenke seg å lage selv? 

Min tanke er å kunne bruke desember til samle venner og familie til juleverksted, kakebaking og ikke minst hyggelige middager. Dette er en tid på året som man skal nyte og ha en del ettertanke for alt som har vært. Det er altså bare å starte forberedelsene og glede seg! 

LES OGSÅ: Høst inspirasjon!

LES OGSÅ: Le Creuset, ny farge og inspirasjon!

LES OGSÅ: Gjenbruker`n

LES OGSÅ: Derfor elsker jeg kalkk design

LES OGSÅ: Lorden av dekor

 

 

 

 

 

 

 

#osloliving #levvakkert #vakrehjem #christmas #maisoninterir #maison #jul #forbredelser

Maison interiør ambassadør

Dette er en veldig morsom og fin nyhet for min del. For de av dere som leser Maison interiør så har dere også kanskje fått med dere at de for en stund tilbake søkte etter ambassadører for magasinet. Jeg er ikke den med flest følgere verken her eller på Instagram, men jeg har det veldig gøy med det jeg holder på med. Jeg tenkte allikevel at det var greit å søke, om så bare for moro skyld. Dette er jo et magasin som jeg virkelig har sansen for og som viser frem noen fantastiske hjem med god dybde i. 

Jeg var så heldig å få muligheten til å være med, dette gleder meg mye. Jeg gleder meg virkelig til å få lov til å være en del av en gruppe innenfor interiør verden. Det å få litt mer kjennskap til hvordan alt fungerer og knytte nye bekjentskaper. Spennende er vel det ordet som beskriver mine følelser og tanker om dagen. Hva veien bringer videre vet jeg jo ganske lite om fortsatt. 

 “Med hjerte for det klassiske” er ordene jeg er blitt introdusert med hos Mason. Dette er som dere sikkert forstår en beskrivelse jeg blir veldig glad for. Det er hyggelig å lese om seg selv på en slik måte som man også ønsker å fremstå. Det er bare å kjøpe magasinet utgave 8 som kommer i hyllene neste førstkommende uke. Det er som vanlig mye fint å se utenom presentasjonen av meg og de seks andre ambassadørene. 

Dette er ikke mitt første bekjentskap med Maison interiør, som man kan se på siste side i utgave 8 så er det noen smakebiter av hva man kan finne i utgave 9. Som dere kanskje forstår så kommer vårt hjem i neste nummer av Maison interiør, nemlig jule nummeret! Dette er jeg virkelig spent på og gleder meg virkelig til! Dette kommer jeg selvfølgelig tilbake til!

 

LES OGSÅ: Høst inspirasjon!

LES OGSÅ: Le Creuset, ny farge og inspirasjon!

LES OGSÅ: Gjenbruker`n

LES OGSÅ: Derfor elsker jeg kalkk design

LES OGSÅ: Lorden av dekor

 

 

 

 

#osloliving #maisoninteriør #levvakkert #vakrehjem #klassiskstil #interiør 

Eske Interiør- kjærlighet ved første blikk

Det er en butikk i Oslo som jeg stadig vekk må innom, her er det inspirasjon og lekre gjenstander om hverandre. Du kan titte opp i taket, ned på gulvet å la blikket flyte rundt. Det er ikke et sted uten noe lekkert å sette øynene i. Dette er Eske interiør.

Hvis du tror at mønstre og farger ikke kan kombineres så er dette butikken som motbeviser det, her får du en god miks av alt. Det bugner av puter og fine reale pyntegjenstander. Her forstår du hvordan stramme møbler kan myknes opp og hvordan mye kan kombineres, det er inspirasjon overalt. Jeg blir veldig glad i butikker som er gode på mange ting og det er her eske interiør scorer høyt. Her er det alt fra de små tingene man ønsker seg til lamper og sofaer og andre nødvendigheter. Eske interiør har vært virkelig gode på å selge gjenstander som man ikke finner overalt, de fleste tingene er litt “annerledes” og føles litt som one of a kind. Her blir det personlig. 

De som jobber her er dyktige og virkelig gode innenfor faget sitt, det synes på butikken at de brenner for dette. Vakre tapeter i kombinasjon med fantastiske bøker, lamper og nydelige møbler. Det kan virke som at alt kan kombineres og dette er for meg et sterkt bevis på at maksimalisme er gøy og stilfullt. Jeg liker så veldig godt når ting er blandet godt sammen og er godt spredd. I denne butikken så er alle slags avdelinger spredd, du finner en smakebit av alt over alt, det føles litt som et hjem (et hjem du virkelig får lyst til å bo i). Klassiske elementer i en moderne stil kan kanskje oppsummere noe av butikken. 

Butikken ligger på Bislett i Oslo, noe mange av innbyggerne i Oslo allerede vet. Jeg tenker at dette er en butikk som mange rundt i hele Norge også gjerne skulle hatt. Heldigvis så har ekse interiør også en nettbutikk der du kan få tak i mye fint og hjelp hvis det er du trenger. 

Dette har vært en favoritt butikk siden jeg flyttet til Oslo og fikk oppleve den for første gang. Klikk dere inn på nettbutikken eller stikk innom butikken for masse inspirasjon og fine opplevelser! 😉

LES OGSÅ: Høst inspirasjon!

LES OGSÅ: Le Creuset, ny farge og inspirasjon!

LES OGSÅ: Gjenbruker`n

LES OGSÅ: Derfor elsker jeg kalkk design

LES OGSÅ: Lorden av dekor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#osloliving #levvakkert #vakrehjem #eskeinteriør #interiørbutikk #interiør #interiørstyling #styling #livsstil