Hva med litt tekstur på veggene?

 

I nesten ti år skulle alt være hvitt i interiøret og etter det kom ti år med grått (for å overdrive litt). Jeg husker når vi flyttet inn i vår leilighet så var jeg i ekstase. Jeg hadde nemlig tenkt til å være totalt gal og male alt i grått, jeg var så lei hvitt. Jeg gjorde det og var virkelig fornøyd en periode. Heldigvis så ser vi mer og mer farge i omgivelsene rundt oss og mye av det er mørke farger, men kombinert med lekre materialer i varme deilige toner. 

Når man ser på interiør kontoer på instagram og i magasiner nå så ser man tydelig at vi ønsker oss mer farger igjen. Dette gjør meg virkelig glad. Vi bruker også forskjellige type farger og ikke bare forskjellige toner innenfor en farge. Vi er ikke fullt så redde for å sjanse litt lenger. Alt dette er virkelig gøy, vi ser så mye personlige hjem og interiører. Det er så gøy å bli inspirert av andre og se hvordan andre løser sitt interiør. Dette er virkelig gøy, men det bringer meg og videre til neste tanke! Nemlig gipsvegger! 

 

Er det på tide å finne på noe mer enn slette gipsvegger? I interiørets historie har vi sett mange forskjellige måter å løse vegger på  , alt fra tapeter til listverk for ikke å snakke om treverk. Jeg tenker at vi kunne kommet oss videre og lekt oss med noe litt mer livlig, det er så mye man kan finne på. Gipsvegger kan være veldig lekkert, men vi har gjort det lenge. La oss inspirere av klassiske interiører, men kanskje vi kan bruke det på en litt ny måte? Om man har en vegg av panel så kan det være virkelig lekkert med riktig farge på, den behøver ikke være slett. Litt struktur er gøy! Om du er i samme situasjon som meg som har gips vegger i hele boligen så gjør noe gøy med de! Finn en tapet du liker eller monter listverk som gir en dimensjonal effekt. Først og fremst så tenker jeg at det handler om å bryte litt, lag en gavl til sengen som går opp til taket i en annen tekstur enn veggen. Vær kreative og se tilbake. Kanskje er det på tide å frem noe treverk igjen og?