Hva er påske for deg?

Påsken nærmer seg med stormskritt. Kanskje har du allerede tatt ferie og er på hytten? Eller blir det hjemme påske og et par dager igjen på jobb? Uansett så er det hyggelig å pynte litt, eller ta vare på enkelte tradisjoner som du kanskje har med deg hjemmefra?

 

For mange betyr påske mye mens for andre er det noen etterlengtede fridager. For meg er påsken et tegn på våren, det begynner å kvikne til, livet blir igjen synlig. Påsken kommer sent i år, og det er med lengselsfulle blikk jeg ser at knuppene på trærne blir grønnere og grønnere. Dette er nydelig, grønne knupper er nydelig, feriedager er nydelig og alt skal nytes. 

Når det kommer til å pynte til påske så må jeg legge til at jeg kommer fra et hjem der det var påske duker, påske gardiner, påske høner og påske kyllinger. Personlig drar jeg den ikke så langt, jeg stopper ved egg. Når man pynter til påske så er min tanke at blomster er hovedattraksjonen, nå får man tak i alt mulig av vakre blomster og det både i potter og i snittet versjon. Du kan velge og vrake. Et lite tips er å nyte tulipanene, sesongen er snart over og det er en stund til vi ser de igjen. Gult er fargen som symboliseres mye med påsken, men vær kreativ du kan bruke akkurat hva du vil. Selv velger jeg mye av det grønne, men det kan være virkelig lekkert med noen oransje toner og. Kombiner gjerne flere farger å lag en deilig oase!

 

I tillegg til blomster har jeg en fascinasjon for egg og gjerne de som ser litt eksklusive ut. Egg kan du dekorere med over alt, i lysekronen eller så kan de henge i noen lekre grener hvorhen du ønsker. 

 

Nå er det to dager igjen på jobb og så gleder jeg meg virkelig til å nyte noen deilige dager med fri, blomster, middagselsskaper og noen nydelige egg!

 

God påske!!

 

 

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg